SCENARII APOCALIPTICE. Părintele Ilarion Argatu: Am văzut o jumătate de Bucureşti sub dărâmături

Parintele Ilarion Argatu era cunoscut ca fiind un vizionar, iar descrierile sale apocaliptice au inspaimantat Romania.In 2006, la sapte ani de la trecerea in nefiinta, trupul acestuia a fost deshumat si era aproape intact, fapt care da o mare greutate spuselor duhovnicului.

12 sept. 2015, 11:43
SCENARII APOCALIPTICE. Părintele Ilarion Argatu: Am văzut o jumătate de Bucureşti sub dărâmături

Parintele Ilarion Argatu a facut o serie de profetii sumbre despre viitorul tarii noastre. O catastrofa se va abate asupra Romaniei si multor alte state, a profetit parintele Ilarion Argatu, care a avut o viziune in acest sens, scrie cancan.ro.

Va fi pustiu peste tot si jumatate din Bucuresti va fi sub daramaturi. Am vazut o jumatate de Bucuresti sub daramaturi si jumatate in picioare, dar pustiu si gol, fara oameni. Pe strazi erau masini de tot felul, care mai de care mai frumoase, mai luxoase, dar fara oameni. Puteai sa-ti alegi pe care voiai. Nimeni nu era si nimanui nu-i trebuiau. Am vazut orase si sate pustii, campii verzi, dar pustii. Am intrat intr-o casa, sa ma dumiresc, daca este cineva acasa. Nimeni. Pe aragaz, inca mai fierbea ceaunul cu mamaliguta, masa era aranjata. Jos, langa aragaz, un sort si haine femeiesti, semn ca a prins-o moartea pe gospodina facand mancare, iar pe scaune si spatar, haine barbatesti si femeiesti, semn ca stateau la masa. M-am mirat si eram stupefiat de acea liniste ca de mormant si de acel pustiu. Incepand de la Galati si pana in nordul Moldovei, nu stiu daca am intalnit vreo sapte oameni de toti, asa de rari si de departe erau unii de altii, poate la sute de kilometri. Toti erau imbracati in haine albe, semn ca numai atati drepti s-au mai gasit printre oameni cand s-a produs cataclismul„, a spus parintele.

Viziunile parintelui Argatu sunt extinse, insa, la scara planetara.

Am vazut pana in Rusia. Pana la Moscova, nu stiu daca or fi fost sapte oameni pe care i-am intalnit si aceia erau imbracati in haine albe. Pe aici, locurile erau arse, de parca ar fi dat cineva foc la munti si la campii, si cladiri daramate ca la cutremur„, a spus parintele Ilarion Argatu.

Aceasta este profetia duhovnicului care a trait la Manastirea Cernica. Viziunile preotului au fost stranse si publicate in cartea „486 de raspunsuri duhovnicesti la intrebarile credinciosilor, ale Parintelui Arhimandrit Ilarion Argatu”.

Citeşte şi Sfârşitul lumii, PROGRAMAT pentru luna septembrie a acestui an. Ce scenarii au oamenii de ştiinţă