Se anunţă eveniment exploziv în showbiz! Cristi Borcea şi Valentina Pelinel, în pregătiri de nuntă

Anul viitor, milionarul Nicușor Stan și logodnica lui Anca Nainer se vor căsători, așa că vom asista probabil la cea mai sofisticată nuntă a anului. Cei doi vor fi nășiți de cuplul Borcea-Valentina Pelinel, alături de care și-au făcut ultima vacanță.

08 sept. 2018, 10:41
Se anunţă eveniment exploziv în showbiz! Cristi Borcea şi Valentina Pelinel, în pregătiri de nuntă

Nicușor Stan va deveni mire în 2019 și are pretenții foarte mari de la evenimentul care îi va schimba viața. Celebrul milionar vrea să aibă nași de top, așa că s-a orientat către un prieten foarte bun, nimeni altul decât Cristi Borcea și partenera sa Valentina Pelinel.

Așadar, urmează un an plin de evenimente pentru celebrul cuplu Valentina Pelinel și Cristi Borcea. Cei doi au avut până acum trei vacanțe romantice, fără băiețelul lor. Valentina și Cristi Borcea s-au plimbat în Grecia, în Turcia și în Insula Capri. În „Insula milionarilor” au fost însoțiți de bunul lor prieten Nicușor Stan și de viitoarea lui soție.

O altă veste interesantă vine dinspre cuplul Borcea-Pelinel. Şi anume că cei doi vor deveni părinţi în primăvara anului viitor, pentru că Valentina Pelinel se pare că ar fi însărcinată din nou cu Borcea. Prietenele sale ştiu despre momentele pe care celebrul cuplu le-a trăit, iar unele dintre ele au scăpat „porumbelul” şi au făcut dezvăluiri.

„Valentina nu vrea să vorbească despre asta. Îşi doreşte foarte mult să îi facă o surioară lui Milan. Deocamdată aşteaptă nişte analize şi va confirma ea dacă este cazul. Cel mai bine ar fi să vorbească ea despre aceste momente, nu prietenii”, a declarat una dintre cele mai bune prietene ale vedetei.