1,5 milioane de euro, despăgubire pentru gravida spulberată pe trecere. Iulia este în stare vegetativă, iar bebeluşul ei a murit

Despăgubire record pentru o femeie al carei destin a fost distrus de un șofer beat. Un milion și jumătate de euro va primi o tânără care, însărcinată in 8 luni, a fost spulberată pe trecerea de pietoni. Femeia de 29 de ani este în stare vegetativă, iar bebelușul ei a murit. Acum familia lor trebuie sa primească un milion și jumătate de euro.

02 nov. 2017, 08:51
1,5 milioane de euro, despăgubire pentru gravida spulberată pe trecere. Iulia este în stare vegetativă, iar bebeluşul ei a murit

Gravida lovită pe trecerea de pietoni de un şofer băut se află de doi ani în stare vegetativă şi e îngrijită ca un bebeluş de soţul ei. În plus, şi copilaşul pe care-l purta în pântece în ziua fatidică s-a stins la două zile de la cezariana forţată. Acum, Tribunalul Ilfov a stabilit despăgubiri record pentru victima unuia dintre cele mai grave accidente petrecute în ţara noastră, în ultimii ani: 1,5 milioane de euro! Banii trebuie să-i achite compania de asigurări a şoferului vinovat, dar deocamdată sentinţa nu este definitivă.

Pe 18 mai 2015, Iulia şi Laurenţiu se plimbau de mână prin Cristian, localitate în judeţul Braşov. Erau căsătoriţi de aproape un an şi aşteptau venirea pe lume a primului lor copil, Robert-Cosmin.

La un moment dat, cei doi tineri au ajuns în dreptul unei treceri de pietoni. În timp ce traversau, Iulia a fost smulsă din mâinile lui Laurenţiu şi izbită de asfalt. O maşină în care se afla un şofer băut a spulberat-o pur şi simplu pe tânăra care era gravidă în opt luni.

Câştigarea primului termen în procesul civil îi dă speranţe lui Laurenţiu Ganea.

„Noi am cerut daune de peste 3 milioane de euro, judecătorul a considerat că 1,5 milioane de euro este de ajuns. Este o sumă într-adevăr mare, dar ţinând cont de nevoile Iuliei aceşti bani sunt buni, dar nu cred că sunt suficienţi. Noi vrem să plecăm în străinătate, pe termen lung, la o clinică privată, iar cheltuielile sunt foarte mari. Dacă plecăm pentru un an, doi, practic toţi banii se vor duce acolo. Nimeni nu îmi garantează că Iulia îşi va reveni, dar eu am obligaţia să încerc. Ea cât trăieşte are o şansă şi vom trage de ea. Deci nu abandonăm lupta”, spune soţul Iuliei, potrivit click.ro.