10 tipuri de mâncăruri sărace în carbohidraţi şi calorii, dar care îţi vor vitaminiza organismul

Micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, motiv pentru care trebuie să consumăm alimente bogate în vitamine și nutrienți de care organismul nostru are nevoie și care să ne asigure energie pe parcursul întregii zile. Uneori nu ne permitem să mâncăm chiar orice ne dorim, însă nu știm cum să ne prepărăm mese sărace în carbohidrați și calorii.

RomaniaTV.net
29 aug. 2016, 12:22
10 tipuri de mâncăruri sărace în carbohidraţi şi calorii, dar care îţi vor vitaminiza organismul

Mic dejun cu iaurt și năut

Iaurtul este foarte gras în compoziție, de cele mai multe ori, însă este foarte hrănitor și conține nutrienți esențiali pentru corp.

Puteți încerca să preparați un mic dejun delicios ca și cel din imagini. spre exemplu, în farfuria de mai jos avem ulei de măsline extra-virgin, sare de mare, piper negru, brânză feta și rondele de năut picante, iaurt și câteva frunze de mentă. Un deliciu pentru prima masă a zilei. Mai mult, această masă conține doar 331 de calorii și 17 grame de carbohidrați. Vei simți diferența!

Citeşte şi  Probleme de sănătate ce pot fi rezolvate cu alimente minune

Mic dejun sandwich din ou cu ciuperci

Unul dintre cele mai populare mese de dimineață este micul dejun din ouă ochiuri și ciuperci. Sau Egg McMuffin, așa cum sunt numite peste hotare, denumite împrumutată și de români. De multe ori mâncarea din restaurante este procesată, însă ce ar fi dacă ai pregăti acasă micul dejun?

Așadar, în loc de pâinea pentru sandwich să puneți ciuperci, iar gustul va fi unul cu adevărat bun. Tot ce aveți nevoie este de ciuperci, ouă și mozarella. Merită, pentru că nici nu îngrașă, compoziția fiind de 336 de calorii și 8 grame de carbohidrați.

Citeşte continuarea pe elli.ro