6 probleme ruşinoase legate de sănătate pe care nu ar trebui să le ignori niciodată

Există multe probleme de sănătate care îi fac pe oameni să fie jenați dacă vorbesc despre asta, astfel încât evită să spună despre problemele lor de sănătate. Dar ceea ce ei nu știu este că ignorarea acestor probleme crește riscul de pericol.

04 feb. 2018, 08:21
6 probleme ruşinoase legate de sănătate pe care nu ar trebui să le ignori niciodată

1. Un miros neplăcut al vaginului

Pot paria că nicio femeie nu vrea să recunoască că există un miros ciudat care provine de la părțile ei private; dar trebuie să recunoască acest lucru dacă vor să scape de această problemă.

Asta nu înseamnă că este murdară, ci doar că mirosul se datorează unui dezechilibru bacterian care este cunoscute sub numele de vaginită bacteriană. Această infecție poate duce la probleme grave de sănătate, cum ar fi avorturi spontane și infecții.

2. Dinți pătați

Oamenii care fumează, beau vin sau cafea au dinții pătați. Deci, nu este nevoie să te simți jenat dacă vizitezi medicul dentist, dar dacă nu ai timp să o faci, atunci ei poți fi curățați dacă folosești niște ulei de cocos; asta îți va face dinții albi și strălucitori și se elimină și placa bacteriană.

3. Dureri în timp ce îți faci nevoile

Mulți oameni simt dureri în timp ce își fac nevoile, deci nu este deloc o problemă jenantă și medicii au tratat mulți pacienți cu această problemă de sănătate.

Dar nu încerca să eviți această problemă deoarece ar putea fi un semn al cancerului colorectal, al sindromului intestinului, al inflamației și al constipației.

4. Transpirația excesivă

Transpirație excesivă la persoanele din America este de aproximativ 3%. S-ar putea să te simți jenat din cauza acestui lucru care se întâmplă tot timpul, dar este important să vizitezi un medic pentru un control adecvat deoarece asta este din cauza hiperhidrozei.

5. Stresul

Asta nu este deloc jenant. Toată lumea trece printr-o perioadă de viață în care trebuie să facă față multor stresuri. Dar dacă tu crezi că nu poți trece de acest stres, atunci vizitează medicul tău cât mai curând posibil.

Ai nevoie de ajutor și nu ar trebui să te simți jenat de asta. Prea multă stres provoacă dureri de cap constante, hipertensiune arterială, depresie și tulburări de somn.

6. Schimbări ale sfârcurilor

O schimbare a mamelonului ar putea fi un semn precoce al cancerului de sân, deci nu trebuie să îți fie jenă să vorbești despre asta. Știu că s-ar putea să te simți puțin rușinată, dar dacă ignori asta, atunci ar putea provoca o problemă mai mare pentru tine.

Dacă există o scurgere și o schimbare a culorii,nu mai aștepta și mergi la doctor cât mai repede.