8 semne că nu te va înşela niciodată, dovedite ştiinţific

Nu există garanţia că dacă se încadrează într-o categorie sau într-alta, partenerul nu te va înşela, însă există factori, potrivit cercetărilor, care sporesc şansele ca un individ să rămână fidel, comparativ cu ceilalţi reprezentanţi ai sexului masculin.

04 iul. 2016, 11:30
8 semne că nu te va înşela niciodată, dovedite ştiinţific

Pentru a-ţi da seama dacă partenerul este sau nu tentat să calce strâmb, gândeşte-te cât de deschis şi relaxat este când vine vorba de noi prieteni şi de obiceiurile lui. Dacă vorbeşte deschis şi nu pare să aibă nimic de ascuns, probabil că nu ai de ce să îţi faci griji.

Dacă e încă interesat de tine, de ceea ce faci şi aveţi în continuare activitate în dormitor, poţi să răsufli uşurată. Când înşală, partenerul de regulă se îndepărtează, se retrage în lumea lui.

Certurile sunt şi ele importante. Dacă puteţi să aveţi mici dispute, pe subiecte minore, după care să vă reveniţi de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat, e totul în regulă. În schimb, când apare infidelitatea, orice mic reproş poate lua proporţii catastrofale.

Din punct de vedere statistic, există şanse mai mici să te înşele dacă:

1. Câştigă la fel ca tine

Un studiu recent arată că partenerii sunt mai puţin tentaţi să înşele dacă aduc în cuplu venituri similare. Dacă aduc mai mulţi bani, studiul arată că bărbaţii sunt mai tentaţi să înşele, în timp ce dacă aduc mai puţini bani decât partenera, există şanse mai mari să rămână fideli. Aşadar, dacă fluturaşul de salariu arată sume apropiate, statisticile sunt de partea ta!

Mai multe semne că e fidel, pe feminis.ro.