A aflat de pe Facebook de moartea fostului iubit şi despre viaţa dublă pe care o ducea. Karma există

Jessica Boynton, o americancă de 34 de ani, mamă a unui copil, credea că în sfârșit și-a găsit jumătatea. Îl cunoscuse pe Paul, de 38 de ani, pe un site de matrimoniale și lucrurile au evoluat, până la un moment dat, foarte frumos. Însă n-a fost să fie și s-au despărțit. Ulterior a aflat de pe Facebook de moartea fostului iubit și despre viața dublă pe care o ducea.

14 iun. 2018, 13:00
A aflat de pe Facebook de moartea fostului iubit şi despre viaţa dublă pe care o ducea. Karma există

Dar iată cum s-a întâmplat totul. În mai 2016 au ieșit pentru prima oară împreună. Jessica și-a luat și fetița de trei ani la întâlnire și au mers cu toții la film, scrie libertateapentrufemei.ro. Totul a decurs minunat. Între Jessica și Paul exista chimie – totul funcționa perfect. Paul nu locuia însă în același stat și călătorea mult prin prisma meseriei sale de constructor.

Citeşte şi Horoscop erotic iunie. Ce zodii sunt predispuse să calce strâmb

Până în septembrie, când relația lor avea patru luni, Jessica era deja însărcinată cu copilul lui Paul, iar fetița ei îi spunea acestuia „tată”. Începuseră deja să vorbească despre mutatul împreună.

Jessica a decis că era momentul perfect ca Paul să-i întâlnească familia, mai ales că se apropia Ziua Recunoștinței, pe care americanii o petrec cu cei dragi. Cu o zi înainte de marea întâlnire, Paul a sunat-o și i-a spus că e blocat într-o localitate aflată la trei ore distanță, din cauza problemelor pe care le avea cu construcția unei case.

O zi mai târziu, Paul încă nu venise. Supărată și umilită, Jessica i-a trimis un mesaj. „Asta este. Am terminat cu tine”.

Inițial, Paul a făcut câteva încercări de a lua legătura cu Jessica, dar când, într-un final, aceasta a răspuns, el nu a mai părut deloc interesat. I-a ignorat toate apelurile și mesajele. „Se terminase”, a gândit Jessica.

A ignorat inclusiv toate formele de contact ale avocatului Jessicăi. Între timp copilul se născuse și Jessica pretindea pensie alimentară.

Mai avea încă șase iubite. Pe două le ceruse de soții
În decembrie, Jessica a aflat de pe Facebook că Paul a murit. Avusese un accident pe autostradă și murise pe loc. La scurt timp a primit un mesaj de la o femeie, în care era întrebată de cât timp îl cunoștea pe Paul. Femeia în cauză susținea că era iubita lui.

În scurt timp cele două au înțeles că îi fuseseră iubite în aceeași perioadă de timp. Văzând câte femei deplângeau moartea lui Paul pe pagina sa de Facebook, au luat legătura cu ele și au aflat cu stupoare că nu erau singurele care se credeau iubitele lui Paul. Încă cinci femei erau în aceeași situație. Toate credeau că se aflau în relații exclusiviste.

Mai mult, doua dintre „iubite” primiseră inele de logodnă. Mai toate primiseră promisiuni legate de întemeierea unei familii. În plus, s-a dovedit că Paul petrecuse Ziua Recunoștinței cu una dintre ele, pe care o și ceruse de soție cu această ocazie.

Ulterior a ieșit la iveală că, în momentul morții, Paul vorbea la telefon cu una dintre iubite.

Și-a găsit până la urmă jumătatea
Lunile au trecut, Jessica a reușit să se împace într-o oarecare măsură cu cele întâmplate. A cunoscut un alt bărbat, pe care nu s-a mai grăbit să-l prezinte fetei sale. Relația a evoluat firesc, cu pași mai mici, dar în direcția bună.

De Ziua recunoștinței, anul trecut, l-a invitat pe John să-i cunoască familia. Și, suspriză, John a venit! Iar în mână ținea un inel!