A descărcat pe mobil două episoade din filmul preferat şi a primit o FACTURĂ URIAŞĂ

O tânără din Marea Britanie a primit o grea lovitură ... financiară când i-a sosit factura pentru telefonul mobil. Suma pe care trebuie să o plătească ar echivala cu salariul ei pe mai multe luni.

01 oct. 2014, 17:24
A descărcat pe mobil două episoade din filmul preferat şi a primit o FACTURĂ URIAŞĂ

Patricia Al este consultant imobiliar şi are 23 de ani. Tânăra din Marea Britanie a fost în vacanţă în Turcia şi a folosit iPhone-ul ei pentru a descărca două episoade din sitcom-ul preferat pe care îl urmăreşte cu consecvenţă. 

Pentru că în Turcia nu putea să îşi urmărească serialul favorit când se afla la Bodrum, Patricia a conectat iPhone-ul la laptopul său pentru a descărca episoadele pe care nu le urmărise. Pentru aceasta, ea a folosit reţeaua Wi-Fi a hotelului, scrie Daily Mail.

Citeşte şi ATENŢIE la tarifele de ROAMING. Iată în ce ţări plătiţi cel mai mult pentru apeluri

A conectat telefonul la laptop şi a plecat din hotel la piscină. Între timp, reţeaua Wi-Fi s-a întrerupt, iar iPhone-ul ei a continuat să descarce episoadele serialului, din laptop. Astfel, Patricia a reuşit să descarce un volum de nu mai puţin de 900mb de date, iPhone-ul ei comportându-se ca un modem după întreruperea Wi-Fi.

Factura care i-a sosit la pălată se ridică la 12.500 de lire sterline, între care 10.611 lire sterline reprezintă doar descărcarea celor două episoade de o jumătate de oră fiecare din sitcomul preferat. Restul de aproximativ 2.500 de lire sterline reprezintă convorbiri şi alte servicii de telefonie pe care le-a folosit.

Citeşte şi Cea mai hilară reclamaţie la OPC. Un ieşean acuză pisica dintr-un joc video că i-a mâncat banii

Există însă şi o parte bună a acestei întâmplări, aceea că tatăl tinerei din Chelsea s-a oferit să îi echite el uriaşa factură, iar în ceea ce o priveşte pe Patricia, ea a vrut doar să îşi popularizeze povestea, pentru a nu păţi şi alţii ceea ce a păţit ea.

Cu banii cu care trebuie să plătească factura, Patricia ar fi putut cumpăra 323 de seturi complete cu înregistrarea celor 11 episoade ale serialului de televiziune preferat, „Familia mea”.