A încercat renumita DIETĂ MILITARĂ şi a slăbit 50 de kilograme

Talitha Pringle, in varsta de 35 de ani, s-a confruntat cu probleme de supraponderalitate pe vremea cand lucra intr-un cazino si consuma aproape in fiecare seara cate 2 pizza impreuna cu 6 pungi de chipsuri si sucuri acidulate. In timp, excesul de alimente nesanatoase s-a resimtit din plin, Talitha ajungand sa cantareasca 110 kg.

07 iun. 2016, 10:21
A încercat renumita DIETĂ MILITARĂ şi a slăbit 50 de kilograme

Atunci, insa, femeia s-a hotarat sa ia problema in propriile maini si sa se dedice complet unei diete deosebit de stricte, dieta militara, scrie secretele.com.

Citeşte şi Dieta călugărilor niponi. Cum să scapi de 10 kg în 10 zile

Dieta in cauza se foloseste in armata americana pentru a-i ajuta pe soldati sa slabeasca intr-un timp foarte scurt. Regimul presupune consumul de alimente sarace in calorii timp de 3 zile, apoi revenirea la mese mai consistente timp de 4 zile. Femeia a inceput sa tina dieta in luna mai a anului trecut, reusind sa slabeasca 45 de kilograme in decurs de un an.

Potrivit femeii, faptul ca nu a avut niciodata o silueta de invidiat nu a deranjat-o prea tare, doar ca a inceput sa se ingrijoreze cand problemele de greutate au scapat complet de sub control.

Talitha a mai declarat si ca a fost nevoita sa aleaga alimente nesanatoase din motive financiare, ca sa nu fie nevoita sa plateasca pentru servicii de catering. Astfel, a ajuns sa consume peste 4000 de calorii pe zi.

Pe langa pizza, femeia a consumat chipsuri si alte snacksuri pana ce a ajuns sa nu mai tolereze niciun fel de mancare gatita!

„Locuiesc singura, nu prea ma omor cu gatitul, si ma obisnuisem sa cumpar junk-food, asta pana cand o prietena m-a convins sa tin regim impreuna cu ea.

Desi regimul a fost foarte strict, rezultatele obtinute in decurs de o luna m-au determinat sa merg inainte, am fost pur si simplu uimita”, sustine ea.

Desi regimul nu ofera neaparat o solutie pe termen lung, in acel moment a fost cea mai buna alegere. In prezent reuseste sa isi portioneze hrana zilnica, isi gateste singura si mananca multe legume si carne de peste. Ocazional, la desert mai mananca si cate o inghetata sau o banana. Pana in ianuarie a facut antrenamente fizice acasa, iar incepand de atunci merge la sala de trei ori pe saptamana.

„Acum pot in sfarsit sa port hainele pe care mi le doresc de atata timp! In plus, am o sanatate de fier, am capatat mai multa incredere si ma simt mandra de ceea ce am realizat”, a concluzionat Talitha.

Aceasta dieta este recunoscuta in randul soldatilor, intrucat este printre singurele care ii ajuta sa scape rapid in greutate, pana la 4,5 kilograme in 3 zile, fara efort fizic intens. Dieta de trei zile militara este, probabil, mai ieftina decat ceea ce mancati pana acum si, asa cum am spus mai devreme, are putine calorii. Cu toate ca are putine calorii, aceasta dieta va asigura organismului energia necesara pe tot parcursul zilei.

Citeşte şi Dieta cu morcovi. Cum poţi să slăbeşti sănătos

Ziua 1 Mic dejun:


-½ grapefruit (52 calorii)
-O felie de paine neagra prajita (67 de calorii)
-2 linguri de unt de arahide (188 calorii)
-Cafea sau ceai neindulcite

Aceasta prima zi va avea aproximativ 1200 de calorii. Pentru a va bucura de efectele dietei, trebuie sa urmati intocmai reteta si sa evitati sa va abateti de la ea. Veti realiza ca urmatoarele mese va vor satisface pana la urma, alimentele combinandu-se perfect, asta pentru a avea efectul propus.

Ziua 1 Pranz:


-½ de conserva de ton (89 de calorii)
-O felie de paine neagra prajita (67 de calorii)
-1 Ceasca de ceai neindulcit ( dupa preferinta fiecaruia)

Ziua 1 Cina:


-100 de grame de carne pe gratar (dupa preferinte, important este sa nu fie carne grasa) (200 de calorii)
-1 cana de fasole verde fiarta sau din conserva (34 calorii)
-½ de banana (53 calorii)
-1 mar mic (55 de calorii)
-1 Ceasca de inghetata de vanilie (288 de calorii)

Ziua 2 Mic dejun:

1 ou fiert tare (78 calorii)
1 felie de paine neagra prajita (67 de calorii)
½ de banana (53 calorii)

Puteti sa va faceti chiar o omleta din acel ou, insa nu trebuie sa folositi deloc ulei sau sare.

Ziua a doua are un numar total de calorii de aproximativ 1.350 de calorii. Cel mai bine este sa nu mancati nimic mai mult decat ceea ce este prezentat aici. Veti observa ca in cea de-a doua zi cafeaua este eliminata complet. Cu toate acestea, persoanele cu sensibilitate la renuntarea la cafea pot sa mai bea o ceasca de cafea in ziua a doua, fara grija ca vor periclita prea mult rezultatele dietei.

Continuarea dietei militare aici.