A murit în timp ce făcea amor cu soţia chiar la un an de la nuntă. Ce s-a întâmplat

Cu ocazia unui an de la casatorie, un cuplu din Marea Britanie a plecat intr-o calatorie, iar cand cei doi au revenit acasa, un incident socant a pus capat relatiei.

06 oct. 2015, 09:51
A murit în timp ce făcea amor cu soţia chiar la un an de la nuntă. Ce s-a întâmplat

La cateva luni dupa intamplarea care i-a schimbat complet viata, Michelle Dean, 34 de ani, poate, in sfarsit, sa vorbeasca despre asta. Femeia spune ca dupa ce ea si sotul ei, Alan, 61 de ani, s-au intors din calatorie, au facut dragoste. Au ramas apoi imbratisati in pat, iar dupa cateva clipe Alan a incetat sa mai respire. In ciuda eforturilor disperate de a-l salva, barbatul a fost declarat mort de paramedici, relateaza The Sun.

Ulterior, Michelle a aflat de la medicii ca inima sotului ei a cedat in timp ce faceau dragoste. Pe langa acest soc, femeia a trebuit sa treaca si prin chinul de a sorta scrisorile de felicitare, cu ocazia primei aniversari a nuntii, de cele de condoleante.

Poveste adevărată: „Am o căsnicie de faţadă şi o relaţie extraconjugală bolnavă”


„Sunt si acum in stare de soc. Alan era intr-o forma foarte buna si perfect sanatos
„, a declarat Michelle. Cei doi s-au cunoscut in urma cu sapte ani si in ciuda diferentei de varsta de aproape 30 de ani, relatia lor a fost una perfecta inca de la inceput. Au decis sa se casatoreasca anul trecut, dupa sase ani de relatie.