A murit Victor Spirescu, românul de 32 de ani care a „invadat” Marea Britanie

Primul român care a intrat în Marea Britanie după liberalizarea pieţei muncii în 2014 a murit într-un tragic accident. Prietenii şi familia acestuia sunt în şoc. Victor Spirescu urma să se căsătorească.

16 ian. 2018, 09:08
A murit Victor Spirescu, românul de 32 de ani care a „invadat” Marea Britanie

Primul român sosit în Marea Britanie pe 1 ianuarie 2014, data ridicării complete a restricțiilor pe piața muncii din această țară pentru români, a murit. Potrivit cancan.ro, bărbatul s-a stins în viaţă în urma unui tragic accident petrecut ieri. Anunţul a fost făcut de prietenii lui, prin intermediul reţelei de socializare Facebook.

„Victoras… nebunul, Cum îţi spuneam… Cat mă făceai sa rad şi mă bine dispuneai! Mi ai pus sufletul în cuie acum 10 ani ….dar tu ..tu nu te ai lăsat!! iubeai adrenalina… viata … bucuria… fericirea… erai fericit doar când aveai inima la 2000!!! Nu ai încetat sa te schimbi… sa încetezi sa te schimbi …era ceea ce tu iubeai… Azi un accident ni te-a luat… Ştiu ca tu în sufletul tău ai ştiut mereu ce riscai… dar tu credeai ca eşti invincibil … dar sunt convinsa ca Vio avea nevoie de un prieten şi te-a ales pe tine… Îţi doresc un drum luminat. (…) Azi am pierdut un prieten drag mie si familiei mele… a plecat mult prea repede dintre noi. In urma cu 3 luni imi spunea „Aditule, nu am trăit degeaba. Am trăit viata la maxim! Mai erau multe de făcut „Vicor”! Odihneste-te in pace! Condoleante familiei!”, au scris prietenii lui.

Victor Spirescu ajunsese să câştige în jur de 250-300 de lire sterline (320-380 de euro) pe zi instalând tubulatură de ventilaţie în clădirile din Londra, ceea ce înseamnă peste 60.000 de lire sterline pe an.

Vezi si> Povestea românului plecat în Anglia să spele masini. Cum a ajuns Victor Spirescu vedetă peste noapte