A primit o factură URIAŞĂ de la Orange după ce a stat pe Facebook şi What’s App în vacanţă

O tânără de 18 ani din Marea Britanie a fost şocată să descopere că are de plătit o adevărată avere companiei Orange după ce a stat o vacanţă întreagă pe Facebook şi What's App fără să realizeze că nu foloseşte Wifi-ul hotelului ci internetul telefonului în condiţii de roaming.

11 iun. 2014, 11:05

Carissa Grice, o adolescentă în vârstă de 18 ani, a fost în vacanţă împreună cu mama ei, în Antalya, Turcia. La întoarcere, cele două au avut parte de o mare surpriză când au văzut factura de la telefon, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi FURT DE DATE la Orange Franţa. Sunt afectate 1,3 milioane de persoane

Tânăra a folosit internetul pentru a ţine contactul cu prietenii pe Facebook, Twitter şi What’s App, crezând că foloseşte Wifi-ul hotelului. Cu toate acestea, ulterior a descoperit că folosise internetul în condiţii de roaming, având de plătit 8 lire pentru fiecare MB consumat. Într-un final, s-au folosit 630 MB, având de achitat o factură de 3.000 de lire.

Citeşte şi O companie de telefonie a emis o FACTURĂ URIAŞĂ unui pensionar care ar fi vorbit 43 de ore NEÎNTRERUPT

Când am primit factura am avut pur şi simplu un şoc. Nu puteam nici să mai vorbesc. Mă gândeam că nu am cum să îmi achit datoria. Cei de la Orange ar trebui să îşi atenţioneze clienţii despre costurile roaming-ului. Le-am explicat că nu am sunat pe nimeni şi nici nu am trimis mesaje. Este ridicol„, a  declarat tânăra.

Cu toate acestea, compania Orange a fost înţelegătoare şi familia va avea de achitat o factură de doar 250 de lire.