A slăbit atât de mult încât nici propria fiică nu a mai recunoscut-o: Mami, cine e în poza asta? FOTO

O britanică s-a ambiţionat să slăbească şi a reuşit să-şi transforme silueta atât de mult încât nici propria fiică nu a mai recunoscut-o.

27 aug. 2015, 14:57

Elishua West a început să pună kilograme după fiecare dintre cele patru sarcini. Femeia ajunsese să cântărească 114 kilograme, la doar 32 de ani, se simţea mereu obosită şi nu avea energie, potrivit Mirror.

Citeşte şi  Povestea femeii care a slăbit jumătate din greutatea ei şi devenit campioană după un incident jenant FOTO

Elishua s-a înscris la o sală de sport şi a început să alerge pe bandă. În opt luni, a reuşit o adevarata performanţă, slăbind 47 de kilograme. Transformarea femeii este atât de mare încât nici propria ei fiica nu a mai recunoscut-o în fotografiile mai vechi.

Nu-mi venea să cred. Ne uitam la un album cu fotografii de familie, iar Ruby m-a întrebat cine e femeia dintr-o poză. Pur şi simplu nu putea să accepte că eram chiar eu, deşi fotografia fusese făcută cu câteva luni în urmă. Problemele mele cu greutatea au început la 18 ani, după ce m-am măritat şi, mai tarziu, după cele patru sarcini. Mâncam fast-food de patru ori pe săptămână„, a povestit Elishua.

Citeşte şi Cum arată cel mai mare nou-născut din lume: A fost născut de o femeie de 250 de kilograme

Pe lângă cele trei zile de sport săptămânale, femeia a renunţat şi la alimentaţia nesănătoasă.

Şi acum mănânc orez sau paste, dar gătite sănătos, acasă. În şase luni, am slăbit 38 de kilograme. Familia mea e mândră de mine, iar fiica mea îmi spune mereu că arăt foarte bine„, a mai adăugat ea.