Accident grav, ambulanţă lovită într-o intersecţie de un BMW

Un grav accident de circulaţie a avut loc, miercuri, în Bârlad. O ambulanţă a fost lovită puternic într-o intersecţie de un autoturism marca BMW. Şoferul bolidului se pare că a forţat culoarea galbenă a semaforului

16 nov. 2016, 18:58

Un accident spectaculos, fără victime rănite grav, dar soldat cu pagube materiale, a avut loc miercuri în Bârlad, la intersecția străzii Republicii cu B-dul Primăverii, în zona Cerbul de Aur. Un tânăr aflat la volanul unui BMW a forțat culoarea galbenă la semafor, fără a ţine seama se semnalele ambulanței, care venea cu viteză, fiind în misiune.

Mașina BMW a lovit atât de puternic ambulanța încât a răsturnat-o și a proiectat-o peste zece metri pe șosea. În Ambulanța cu număr de Bacău, se aflau doar șoferul și o asistentă medicală, care se întorceau de la un caz grav pe care l-au transferat la Iași.

Potrivit vremeanoua.ro, nu sunt răniți grav, asistenta și șoferul de pe mașina de la SAJ Bacău fiind totuși transportați la spitalul bârlădean, pentru investigații.

Polițiștii rutieri au efectuat cercetări cercetări la fața locului pentru a afla cum s-a petrecut cu exactitate accidentul.

Citeşte şi: Accident la Vaslui. Un asistent medical de la Ambulanţă este în stare gravă după ce a intrat cu maşina într-un alt autoturism