Accident grav în Argeş: Copil în comă, adus cu elicopterul în Capitală VIDEO

Un accident cumplit a avut loc în Argeş, unde un copil de 11 ani a fost adus în comă cu elicopterul la Bucureşti după ce maşina în care se afla s-a răsturnat. Alte două persoane, printre care şi şoferul în vârstă de 18 ani, au fost rănite în accident.

21 aug. 2014, 06:01
Accident grav în Argeş: Copil în comă, adus cu elicopterul în Capitală VIDEO

Un copil de 11 ani a fost transferat cu elicopterul la un spital din Capitală după ce a fost grav rănit într-un accident cumplit.

Şoferul în vârstă de 18 ani a pierdut controlul volanului, iar maşina s-a răsturnat în comuna Slobozia din judeţul Argeş. În urma impactului violent au mai ajuns la spital pentru îngrijiri medicale alte două persoane printre care şi şoferul de 18 ani.

Cel mai grav a fost rănit copilul în vârstă de 11 ani. El a fost dus iniţial la Spitalul Judeţean Argeş, apoi a fost preluat de un elicopter SMURD.

La stadionul din Piteşti, părinţii, împietriţi de durere, au stat în genunchi lângă elicopter.

„Victima a unui accident rutier, politraumatism cu traumatism cranio-cerebral grav, traumatism toracic si traumatism de bazin cu factura. Să vă spun doar ca starea generală a copilului este extrem de gravă”, a declarat Romeo Boancă medic SMURD Bucureşti.

Copilul a fost adus în comă la Spitalul „Bagdasar Arseni” din Capitală, iar medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire.