ACCIDENT GRAV în Olt. Un tânăr, MUTILAT PE VIAŢĂ după ce a intrat cu maşina într-un parapet VIDEO

Un accident cumplit s-a produs, duminică, din cauza vremii. O mașină a fost secționată în două de parapetul de pe marginea drumului pe șoseaua dintre Slatina şi Piteşti. Șoferul în vârstă de 29 de ani a fost mutilat pe viață.

28 sept. 2015, 12:47
ACCIDENT GRAV în Olt. Un tânăr, MUTILAT PE VIAŢĂ după ce a intrat cu maşina într-un parapet VIDEO

Pompierii Stației Scornicești au intervenit, duminică după-amiază, pe DN 65-E 574, pe raza localității Optași, la un accident rutier cu o victimă încarcerată. În accident a fost implicat un singur autoturism, în care se afla doar șoferul acestuia, scrie gds.ro.

Salvatorii s-au deplasat la locul intervenției cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD, în sprijin fiind solicitat și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Olt. Militarii au găsit autoturismul în afara carosabilului, șoferul acestuia, în vârstă de 29 de ani, din municipiul Râmnicu Sărat, fiind prins între scaun, bord și parapetul metalic aflat pe marginea drumului. Bărbatul avea membrele inferioare secționate de bara de protecție.

Cu ajutorul accesoriilor pentru descarcerare, pompierii au reușit să-l scoată pe bărbat din mașina avariată, acesta fiind preluat de pompierii SMURD și echipajul SJA. Pacientul a fost conștient și cooperant pe toată durata intervenției, fiind transportat, staționar, la UPU Slatina.

Citeşte şi Accident grav pe DN 1. O maşină a intrat într-un autocar. Două persoane au murit