ACCIDENTE în ţară. O femeie, rănită pe trotuar de o maşină. Un autoturism a zburat într-o brutărie

Un accident rutier s-a produs, luni dimineaţa, în municipiul Constanța. O femeie a fost rănită pe trotuar de o maşină implicată într-un alt accident. De asemenea, o şoferiţă din Gorj a zburat cu maşina pe terasa unei brutării.

14 mart. 2016, 08:16
ACCIDENTE în ţară. O femeie, rănită pe trotuar de o maşină. Un autoturism a zburat într-o brutărie

Un accidentul a avut loc la ora 8.25, potrivit reprezentanților IPJ Constanța. O femeie, în vârstă de 31 de ani, se afla la volanul unui autoturism și conducea pe strada Cuza Vodă (dinspre strada Mihai Viteazu spre bulevardul Tomis). Ajungând la intersecția cu strada Răscoalei, femeia nu a respectat semnificația indicatorului Oprire, mașina sa a intrând în intersecție, unde a izbit un alt autoturism. Acesta era condus de un bărbat de 37 de ani pe strada Răscoalei, dinspre bulevardul Mamaia spre bulevardul Ferdinand, scrie reporterntv.ro.

În urma coliziunii, prima mașină a fost proiectată spre dreapta, lovind o femeie de 37 de ani care se afla pe trotuar. Din fericire victima a scăpat fără răni care să-i pună în pericol viața.

Un alt accident s-a produs în Gorj. O şoferiţă a zburat cu maşina de pe şosea direct pe trotuar, pe terasa unei brutării. S-a întâmplat în localitatea Băleşti. Din fericire, şoferiţa a scăpat teafără, iar în acel moment nimeni nu trecea pe troatuar, altfel putea să întâmple o tragedie.

Oamenii din jur spun că femeia a pierdut controlul volanului în momentul în care un câine i-a apărut brusc în faţă.

Citeşte şi Accident grav în Sălaj. Un tir a intrat într-un microbuz care circula regulamentar