ACCIDENT în Vaslui. Patru persoane au fost rănite după ce un BMW a intrat într-un TIR

Un accident grav de circulaţie s-a produs marţi, pe DN 24, în judeţul Vaslui. Trei adolescenţi de 17 ani au ajuns în stare gravă la spital după ce maşina în care se aflau a intrat într-un TIR. Şoferul a scăpat ca prin minune doar cu câteva zgârieturi.

27 oct. 2015, 19:19

Din primele cercetări, vinovat de producerea accidentului, este conducătorul TIR-ului, un bărbat de 47 ani din localitatea Olteneşti, pe numele căruia poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

În urma accidentului, trei minori, două fete şi un băiat de 17 ani, pasageri în autoturism, au fost răniţi, fiind preluaţi de mai multe ambulanţe şi transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind unul negativ„, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

Din cele patru persoane rănite, trei au fost internate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui. Este vorba de trei adolescenţi de 17 ani din Moara Domnească. O a patra persoană a primit îngrijiri la locul accidentului.

Poliţiştii vasluieni au întocmit dosar penal pe numele şoferului de TIR, un bărbat de 47 de ani, din Olteneşti, pentru vătămare corporală din culpă.

Drumul naţional DN 2 Vaslui – Iaşi a fost blocat pentru câteva zeci de minute pentru ca anchetatorii să poată desfăşura cercetări la locul accidentului.