Accident MORTAL în Constanţa, din cauza vitezei excesive

Un tânăr a murit într-un accident rutier pe care l-a produs duminică în judeţul Constanţa, după ce din cauza vitezei excesive a pierdut controlul direcţiei maşinii pe care o conducea şi a intrat în jgheaburile de beton ale unui sistem de irigaţii.

RomaniaTV.net
29 sept. 2013, 14:03
Accident MORTAL în Constanţa, din cauza vitezei excesive

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Poliţiei Rutiere (SPR) Constanţa, tragedia a avut loc pe DN 38, între localităţile Techirghiol şi Moviliţa, iar din primele verificări efectuate a reieşit că şoferul de 27 de ani a părăsit carosabilul către partea dreaptă, din cauza neatenţiei şi a vitezei mari, şi a intrat cu maşina în corpurile de beton, în urma puternicei coliziuni decedând pe loc. El era singur în autoturism.

Pentru scoaterea victimei dintre fiarele contorsionate ale autovehiculului a fost necesară intervenţia unui echipaj de descarcerare al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) ‘Dobrogea’.

Un alt incident a avut loc, în aceeaşi zi, pe DN2A, la ieşirea din localitatea Nicolae Bălcescu către Hârşova, când un autotren încărcat cu cherestea s-a răsturnat pe şosea, fără a se înregistra victime.

Traficul rutier a revenit la normal după ce, timp de câteva ore, a fost iniţial blocat, iar ulterior autovehiculele au circulat pe un sigur fir, alternativ.