ACCIDENT TERIBIL. Mamă şi copil, SPULBERAŢI pe trecere VIDEO

Accident şocant în Braşov. O mamă şi fiul ei de 10 ani au fost spulberaţi pe o trecere de pietoni.

23 ian. 2016, 18:57
ACCIDENT TERIBIL. Mamă şi copil, SPULBERAŢI pe trecere VIDEO

Camerele de supraveghere au surprins momentul când cei doi se angajează să treacă regulamentar strada. O şoferiţă intră în plin în ei şi îi aruncă în aer mai mulţi metri.

Culmea, la faţa locului, se afla o ambulanţă care acorda îngrijiri unei alte femei lovite pe aceeaşi trecere de pietoni cu doar câteva minute înainte. Medicii le-au sărit imediat în ajutor mamei şi copilului şi i-au transportat de urgenţă la spital.

Şoferiţa vinovată şi-a continuat liniştită drumului. După două ore s-a prezentat la secţie, unde poliţiştii au descoperit că femeia era şi băută. Ea este cercetată pentru vătămare corporală şi fugă de la locul accidentului.

Accident grav şi în judeţul Bistriţa Năsăud. Două persoane au ajuns la spital şi alte două au fost rănite, după ce o maşină de pâine s-a ciocnit violent cu un alt autoturism.

Accidentul a avut loc localitatea Rusu Bârgăului. Şoferul care conducea maşina de pâine a vrut să vireze la stânga într-o intersecţie. Nu s-a asigurat şi a fost lovit în plin de autoturismul care în acel moment era în depăşire.

Şoferul maşinii de pâine şi pasagerul din dreapta al celuilalt autoturism implicat în accident au fost transportaţi de urgenţă la spital. Alte două persoane au fost rănite uşor şi li s-au acordat îngrijiri medicale la faţa locului.