Accidente în lanţ în Capitală. Trei persoane au fost rănite, mai multe maşini au fost avariate

Mai multe maşini au fost avariate noaptea trecută în Capitală după ce şoferii fie nu au acordat prioritate, fie au pierdut controlul maşinii din cauza vitezei. O persoana a ajuns la spital, iar alte două au primit îngrijiri medicale la faţa locului.

RomaniaTV.net
24 nov. 2018, 07:56
Accidente în lanţ în Capitală. Trei persoane au fost rănite, mai multe maşini au fost avariate

Primul accident a avut loc pe Şoseaua Fundeni. Un şofer nu a acordat prioritate şi s-a izbit violent de un alt autoturism care circula regulamentar. Şoferul unei a treia maşini care nu a păstrat distanţa s-a tamponat şi el cu unul din autoturisme. In urma impactului ambulanta a fost chemată la faţa locului, dar persoanele implicate au refuzat transportul la spital.

Cel de-al doilea accident a avut loc pe şoseaua Sălaj din sectorul 5. Un şofer a pătruns cu viteză în intersecţie fără să acorde prioritate unui autoturism care circula regulamentar. Deşi a încercat să evite impactul nu a mai putut din cauza vitezei. Ambulanţa sosită de urgenţă la faţa locului i-a acordat îngrijiri medicale unuia dintre şoferi şi după ce l-au stabilizat, au decis să-l transporte la Spitalul Universitar. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Al treilea accident a avut loc pe bulevardul Ion Mihalache. Un sofer a lovit în plin refugiul de tramvai. Din fericire, şoferul s-a ales doar cu o sperietură, dar autoturismul a fost serios avariat.

Pe Barbu Văcărescu, un şofer care mergea cu viteză a pierdut controlul volanului şi a intrat în maşinile parcate pe mijlocul drumului. In urma impactului, cinci autoturisme au fost avariate. Şoferul a fost testat de poliţişti cu aparatul alcool test, iar rezultatul a arătat că acesta nu consumase băuturi alcoolice.