Acuzaţii dure în PSD: Deputatul Cătălin Rădulescu îl acuză pe Valeriu Zgonea de spargerea contului de Facebook

Un nou scandal în PSD, de data asta pe spargerea conturilor de Facebook. Controversatul deputat Cătălin Rădulescu îl acuză pe proaspăt exclusul Valeriu Zgonea că i-a spart contul de pe reţeaua de socializare pentru a publica un mesaj agramat şi populist, menit să îl compromită.

09 mai 2016, 08:06
Acuzaţii dure în PSD: Deputatul Cătălin Rădulescu îl acuză pe Valeriu Zgonea de spargerea contului de Facebook

Deputatul social democrat Cătălin Rădulescu va face plângere penală şi cere să fie găsit hackerul care i-ar fi spart contul de Facebook ca să posteze un mesaj de tip analfabet. Acesta consideră că adversarii politici vor să îl compromită.

Deputatul îl acuză de spargerea contului pe proaspătul exclus din PSD, Valeriu Zgonea. Crede că din cauza lui a ajuns de râsul internetului, transmite România TV.

Mesajul incriminat de pe Facebook propunea o lege care să desfiinţeze patrulele de Poliţie Rutieră cu radar. Acest mesaj apărea în contextul în care Cătălin Rădulescu are aproape patruzeci de sancţiuni pentru viteză, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducere cu permis necorespunzător, dar jură că nici prin vis nu i-a trecut să dea o lege anti-radare.

Citeşte şi: Marian Godină îl face praf „gramatical” pe deputatul care vrea interzicerea radarelor

Situaţia lui nu este clară la partid. Numele lui ar putea fi pe lista posibililor excluşi. Decizia despre excluderea unor membri PSD va fi luată curând.