Adrian Cristea are o nouă iubită FOTO

Adrian Cristea tace şi face. Fotbalistul, remarcat în ultimul timp mai mult prin escapadele amoroase decât prin prestaţiile sale sportive, iubeşte din nou.

21 aug. 2014, 21:09
Adrian Cristea are o nouă iubită FOTO

Mai îndrăgostit ca niciodată! Cel puţin aşa reiese din imaginile surprinse zilele trecute de fotoreporterii Click! „Prinţul”, în maşină cu o blondă, pupându-se de mama focului, întâlnirea culminând cu o vizită prelungită la un hotel din Bucureşti.

Adi Cristea a stat ce a stat după Bianca Drăguşanu, dar, în cele din urmă a cedat. Roşcata a revenit în braţele lui Victor, cel care i-a fost soţ, iar fotbalistul a fost dat la o parte. Nu a avut ce face decât să accepte situaţia şi s-a consolat în braţele unei roşcate, Carla. Relaţia lor n-a durat decât o lună, timp în care fata s-a îndrăgostit serios de fotbalist, care însă nu i-a împărtăşit sentimentele, aşa că despărţirea a fost singura soluţie. Cum nu-i place singurătatea, fostul mijlocaş al Stelei s-a reprofilat rapid. I-a căzut cu tronc o blondă, alături de care fotoreporterii Click! l-au şi surprins, zilele trecute.