Adrian Despot, dărâmat de durere: Îţi datorez parte din ceea ce sunt acum. Plâng de azi dimineaţă că nu te mai am aici

Chris Cornell, solistul trupelor Soundgarden și Audioslave, a murit la 52 de ani. Adrian Despot a postat un mesaj emoţionant pe pagina de Facebook.

19 mai 2017, 18:03
Adrian Despot, dărâmat de durere: Îţi datorez parte din ceea ce sunt acum. Plâng de azi dimineaţă că nu te mai am aici

„Nu stiu daca au facebook acolo unde esti, but man, ziua de azi a fost ca o piatra de moara pe sufletul meu. Si maine o sa fie la fel si, de acum inainte, fiecare zi in care o sa ma gandesc la tine si la ce ai insemnat pentru mine. Muzica ta m-a purtat peste cele mai grele momente din viata, peste cele mai frumoase, mi-a fost frate, prieten, familie, stalp de sustinere si ideal. Iti datorez infinit mai mult decat cacatul de bani pe care i-am dat pe discurile, concertele sau tricourile tale, iti datorez parte din ceea ce sunt acum, pentru ca, la fel ca magarul care merge inainte cu un morcov agatat in fata ochilor lui, asa si eu, am mers inainte agatand muzica si versurile tale in fata ochilor mei. Te urasc si te iubesc, te f… in gura si plang de azi dimineata ca nu te mai am aici, pe pamant, langa mine. Rest in peace, Chris Cornell. #anotherdeadhero”, a scris Adrian Despot, pe o rețea de socializare.

Chris Cornell, solistul trupelor Soundgarden și Audioslave, s-a sinucis au informat joi medici legiști din Detroit, citați de mass-media americane.

O autopsie preliminară a fost realizată joi după-amiază la Wayne County Medical Examiner’s Office. Raportul acesteia arată că decesul a fost cauzat de sinucidere prin asfixiere, potrivit Agerpres. Un raport complet nu a fost încă realizat.

„Bazându-ne pe observațiilor noastre, anchetăm cazul ca o posibilă sinucidere„, declarase anterior presei directorul pentru relații cu publicul al poliției din Detroit, Michael Woody.

„Atunci când polițiștii au ajuns în cameră, l-au găsit pe Chris Cornell întins în baie (…) mort. Anchetăm moartea ca pe o posibilă sinucidere, dar așteptăm examinatorul medical pentru a stabili cauzele decesului și modul în care a survenit acesta”, precizase Michael Woody.

Un alt purtător de cuvânt al departamentului de poliție din Detroit indicase anterior că trupul neînsuflețit al cântărețului în vârstă de 52 de ani a fost găsit cu o bandă în jurul gâtului, în camera hotelului din Detroit unde era cazat, relatează EFE.

Poliția a primit un apel miercuri la numărul de urgență 911 în care o persoană care nu și-a dat numele a solicitat ajutor la hotelul MGM Grand Casino din centrul orașului Detroit.

Potrivit publicației locale WXYZ, soția lui Cornell a sunat un prieten de familie pe care l-a rugat să verifice dacă soțul său se simte bine. Prietenul a forțat ușa camerei lui Cornell și l-a descoperit pe artist pe podeaua băii.

Cornell se afla în Detroit pentru a cânta împreună de Soundgarden, cu care începuse un turneu în Statele Unite în aprilie. Reprezentantul său, Brian Bumbery, subliniase într-o declarație pentru CNN, că decesul muzicianului a survenit „brusc și neașteptat”.

Citeşte şi: Chris Cornell, solistul de la Soundgarden, a murit la doar 52 de ani. Lumea muzicală este în stare de şoc