Adrian Mutu este oficial LIBER. „Abia aştept să mă însor cu Sandra”

Adrian Mutu va deveni tătic pentru a patra oară şi vrea ca până la naşterea copilului să fie căsătorit legal cu Sandra Bachici.

07 nov. 2016, 09:58
Adrian Mutu este oficial LIBER. „Abia aştept să mă însor cu Sandra”

Adrian Mutu aşteaptă din clipă în clipă ca Sandra Bachici să-l facă tătic a patra oară. Acum mai are un motiv de bucurie, pentru că Tribunalul Bucureşti a admis cererea prin care se recunoaşte pe teritoriul României certificatul de divorţ emis în Republica Dominicană. Divorţul lui de Consuelo Matos a avut loc la 18 iunie 2012.

Legea l-a obligat pe Mutu să legalizeze şi în România divorţul de Consuelo, aşa că el a trebuit să aştepte luni bune până să se declare liber 100%.

„Am terminat cu divorţul, însă mai trebuia legalizat şi în ţară. Cu mama fetelor am o relaţie civilizată. Suntem preocupaţi să le creştem frumos. În vară am fost să le văd. Au terminat şcoala cu bine. Cea mare e în clasa a treia, mezina într-a doua şi au terminat cu rezultate mulţumitoare. Adriana a ieşit prima din clasă, cea mică, Maya, a doua”, a declarat Adrian Mutu pentru Click.

„În sfârşit, s-a aprobat. Am asteptat ceva timp, dar acum nu mai contează. Sunt bucuros şi abia aştept să mă căsătoresc cu Sandra” a mai spus Adrian Mutu.