Director general nou la Aeroporturi Bucureşti: Va avea un mandat de patru luni

Dan Dumitru Baciu a fost numit, luni, director general al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB), a declarat Ana State, purtătorul de cuvânt al companiei.

RomaniaTV.net
12 feb. 2018, 12:01
Director general nou la Aeroporturi Bucureşti: Va avea un mandat de patru luni

Dan Baciu va avea un mandat de patru luni, a precizat ea.

Potrivit sursei citate de Agerpres, Dan Baciu a mai lucrat în CNAB în perioada mai 2013 – noiembrie 2014, când a fost director financiar.

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti şi-a început activitatea la data de 5 februarie 2010 şi asigură coordonarea operaţională şi managementul celor două aeroporturi ale Capitalei. CNAB a fost înfiinţată prin fuziunea societăţilor care gestionau aeroporturile bucureştene: Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu.

Bogdan Mîndrescu, directorul Companiei Aeroporturi Bucureşti, a demisionat din funcţie, în 8 februarie, după ce Corpul de Control al Premierului a descoperit nereguli grave în cadrul companiei.

Corpul de control al premierului a descoperit o serie de nereguli la Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti, care administrează cele două aeroporturi ale Capitalei, printre care lipsa investiţiilor, falsuri în înscrisuri şi remunerări ilegale.