Află ce viitor te aşteaptă! Testul care îţi arată CĂRAREA!

Pe Internet poţi găsi o sumedenie de teste psihologice care te vor ajuta să descoperiţi părţile deosebite ale caracterului tău. Unele teste ar putea da răspunsuri la întrebările cele mai ciudate, iar altele te vor ajuta să te cunoşti mai bine. Aceste test este unul foarte simplu. El nu conţine zeci de întrebări care nu au nici o legătură cu subiectul. Tot ce trebuie să faci este să te relaxezi, să porneşti o muzică relaxantă, de genul sunetelor naturii, şi să îţi imaginezi o pădure.

06 mai 2016, 16:56

Alege una dintre cărări pe care ai vrea să-ţi continui drumul. Încearcă să-şi deconectezi logica, pur şi simplu priveşte cărările cu inima. Iar atunci când vei fi decis – caută mai jos rezultatul.

Cărarea 1

Tu – esti o persoană armonioasă care iubeşte şi preţuieşte frumosul. Simţi întotdeauna valuri de putere atunci când te înconjoară lucrurile care îţi sunt dragi. Preţuieşti tradiţiile şi cultura. Dacă ai ales drumul înfloritor, înseamnă că poţi savura plăcerea vieţii şi fericire din lucrurile mărunte. Iar atunci când vezi un bolovan în calea ta – îl consideri ca o aventură.

Ceva nou se apropie, ceva care îţi va schimba viziunile, o aventură care va scutura şi va impulsiona viaţa ta. Vei fi fericit de acele schimbări pe care această aventură le va aduce în viaţa ta. Vei înflori asemeni unei flori primăvara.

Anume acum este momentul să îţi schimbi obiceiurile, să trăieşti în linişte. Arată-le celor din jurul tău că ai voce, sentimente şi gânduri interesante.

Cărarea 2

Persoana care a ales această cărare este o personalitate puternică. Acesta este un prieten curajos, adevărat şi care merită încrederea şi care niciodată nu te va trăda. Unei astfel de persoane nu îi va fi frică de aventuri şi încercări, ea va merge cu curaj în întâmpinarea lor, încercând să înţeleagă încercările ca pe nişte jocuri.

Dacă ai ales această cale, asta este despre tine. Faptul că cărarea este din pietre vorbeşte despra aceea că nu îţi este frică să te întâlneşti cu provocările vieţii. Privind cărarea, nu te îndoieşti nici pentru o secundă că înainte te aşteaptă o viaţă mai bună, şi ai dreptate. Continuă să te îndrepţi spre ţelul propus, eşti foarte aproape.

Te-ai obişnuit să le arăţi tuturor puterea ta şi oamenii din jurul tău s-au obişnuit cu faptul că tu nu te îndoieşti niciodată şi eşti puternic, că pe tine nimic nu te va pune la pământ. Dar noi ştim că în interior, eşti o persoană foarte bună. Nu îţi fie frică să îţi arăţi uneori slăbiciunile, nu este neapărat nevoie să fii cel mai puternic şi să cari toate greutăţile.

Cărarea 3

Dacă ai ales această cărarea, înseamnă că îţi place să iei o pauză, să te gândeşti…  Cântăreşti lucrurile mult timp, pui întrebări şi cu plăcere cauţi răspunsuri. Dacă cineva se teme de viaţa în „linişte” , atunci tu cu siguranţă nu eşti împotriva ei. Chiar dacă uneori pierzi firul drumului tău, nu te panichezi şi îş cauţi din nou.

Alegerea unei cărări pline de plante sălbatice, trădează introvertul din tine. Dar fii atent, drumul se pierde, iar tu nu vezi unde mergi mai departe. Probabil a venit timpul să îţi pui obiective mai clare, să îţi stabileşti un plan, după care să îţi continui viaţa? Cel puţin pentru o perioadă…

Energia ta liniştită – este puterea ta, iar curiozitatea permite vieţii să nu fie monotonă. Dă voie şi altcuiva să intre în viaţa ta şi vei afla cât de minunat este asta!

Cărarea 4

Dacă ai ales această cărare magnifică, cu siguranţă este o persoană extravagantă. Viaţa ta este plină de bliţuri, pasiune, momente luminoase şi lucruri neobişnuite. Îţi place tot ce este neordinar, ieşit din standarde, iar natura ta înflăcărată,  la fel ca şi lucrurile care te înconjoară, poate să minuneze sau chiar să şocheze în acelaşi timp.

Alegând o cărare aflată sub copaci încolăciţi şi de diferite forme, demonstreze că, în subconştient nu ai nevoie să priveşti înainte, pentru că priveşti mai mult în sus. Pentru că atmosfera este mai importantă decât calea. Dar fii atent, uneori s-ar putea ca ceva sau cineva să vă vină în cale, de asta e necesar să priveşti uneori şi înainte.

Oamenii simt putere şi energie în persoana ta, în simţul umorului bine dezvoltat şi capacitatea de a savura viaţa din plin, dar nu uita să arăţi unora că poţi fi şi o persoană serioasă.

Cărarea 5

De obicei, persoanele care aleg această cărare sunt modeste şi foarte politicoase. Nu poţi să fii supărat pe cineva mult timp, ierţi repede şi uiţi, dar şi mai repede zâmbeşti. În timp ce oamenii se încolătăcesc în nimicuri, tu priveşti viaţa în toată splendoarea ei.

Important este faptul că ai ales o cărarea dintr-un peisaj tomnatic.  Toamna – este o perioadă dintre două anotimpul foarte importante. Acum te relaxezi sau te afli într-un moment de tentaţie, dar în foarte scurt timp totul se va schimba. Se va schimba spre bine.

Evident că drumul va fi anevoios şi cu obstacole, dar tu eşti în deajuns de puternic pentru a trece peste asta. Căldura şi bunătatea sufletului tău atrage oamenii, iar tu ai cu ce să te împărtăşeşti cu ei sau să-i înveţi.

Cărarea 6

Tu – esti o persoană liniştită care iubeşte singurătatea, dar niciodată nu este împotrivă de a se afla în cercul celor dragi. Eşti capabil de sentimente profunde şi compasiune, tu arăţi sinceritate şi încredere.

Ai ales o cărare întunecată care înseamnă că acum doreşti să te afli în singurătate, împreună cu gândurile tale. Dar asta nu neapărat înseamnă că vei merge în viaţă singur. Pur şi simplu, trebuie să decizi în scopurile tale interioare, motive, dorinţe şi năzuinţe. Totuşi, tu ştii că la sfârşitul cărării te aşteaptă lumina. Iar asta înseamnă că nu trebuie să încerci schimbări radicale pentru a trece la o nouă etapă. Sufletul tău, la fel ca şi ochii, se va obişnui treptat cu ceea ce va întâlni în cale.

Această alegere spune despre faptul că lumea ta interioară este minunată, scrie dozadesucces.