ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Vasile Blaga deschide lista candidaţilor PNL Timiş pentru Senat

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Vasile Blaga deschide lista PNL Timiş pentru Senat la alegerile parlamentare din decembrie, în urma unei decizii a Biroului Politic Judeţean, luată marţi seara. 

27 sept. 2016, 20:31
ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Vasile Blaga deschide lista candidaţilor PNL Timiş pentru Senat

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Potrivit unui comunicat transmis de PNL Timiş, marţi a avut loc şedinţa Biroului Politic Judeţean al partidului, în cadrul căreia a fost stabilită lista de candidaţi ai PNL Timiş pentru alegerile parlamentare, dar şi ordinea locurilor de pe listă.

Astfel, pe primul loc la Senat se află Vasile Blaga, copreşedintele PNL, care a fost ales şi în anul 2012 tot senator de Timiş.

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Pe poziţia a doua se află omul de afaceri Dumitru Dinulescu, fiind urmat de Ioan Sas şi de Longin Popescu.

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Lista pentru Camera Deputaţilor este deschisă de Marilen Pirtea, rectorul Universităţii de Vest din Timişoara, urmat de senatorul Ben Oni Ardelean, Liliana Oneţ – fost subprefect de Timiş, Balint Petrescu, Liviu Cocean, Mariana Nagy, Daniela Mariş, Maria Barna, Colhon Adrian şi Cornel Sămărtinean, informează Mediafax. 

CITEŞTE ŞI Vasile Blaga, audiat la DNA: Ce le-a spus procurorilor despre banii care s-ar fi găsit în maşina sa

Chestorul Liviu Popa, șeful Inspectoratului de Poliție al Județului Bihor, suspect în dosarul de corupție deschis de procurorii DNA Oradea, și-a înaintat demisia din funcție. În paralel, noi informaţii din dosarul în care apare numele lui Vasile Blaga ies la iveală. Surse din anchetă, citate de România TV, spun că în maşina lui Blaga erau 700.000 de euro, în momentul în care Liviu Popa a făcut accident cu autoturismul. Detalii, aici.