Alimente de slăbit vara: Ce trebuie să consumi dacă vrei să dai jos kilogramele în plus

Alimentele de slabit vara sunt mai eficiente decat cele din alte sezoane, motiv pentru care cine vrea sa dea jos kilogramele in plus trebui sa profite de ele la maximum.

05 iun. 2017, 14:11
Alimente de slăbit vara: Ce trebuie să consumi dacă vrei să dai jos kilogramele în plus

Alimentele de sezon sunt esentiale pentru o alimentatie echilibrata, sanatoasa, dar si pentru slabit. Cum vara este mult mai bogata in „prospetime alimentara”, este de-a dreptul o risipa sa se profite de alimentele de sezon, mai ales cand obiectivul final este o silueta mai supla!

IATA PATRU ALIMENTE DE SLABIT VARA CARE NU TREBUIE SA LIPSEASCA DIN ALIMENTATIA CELOR CARE VOR SA CASTIGE LUPTA CU KILOGRAMELE IN PLUS!

Zmeura – acestea contin un flavonoid antioxidant care ajuta corpul sa produca adiponectina, un hormon asociat cu scaderea nivelului glicemiei, cu sistarea poftelor culinare si cu cresterea ritmului metabolic. Pe scurt: cu procesul sanatos de slabit! Asadar, fie ca este consumata proaspata, congelata, in iaurt, sau simpla, zmeura este un aliment ideal pentru slabit vara. Bogata in fibre, zmeura contribuie si la imbunatatirea digestiei si la reducerea balonarii.

 

Afine – un studiu efectuat la Universitatea din Michigan (SUA) a demonstrat ca afinele au capacitatea de a tranforma modul in care organismul depoziteaza si proceseaza grasime, accelerand concomitent arderile. Mai mult, consumul zilnic de afine contribuie la diminuarea grasimii abdominale, a mai aratat studiul.

Pepene – acest fruct este format din 92% apa, asta inseamna ca, intr-o zi calduroasa, nu doar ca iti ofera senzatia de satietate, dar te si fereste de dezhidratare. Totodata, datorita nutrientilor, dar mai cu seama a continutului mare de apa, pepene este si un bun detoxifiant pentru organism, curele de vara cu pepene avand efecte benefice exceptionale deopotriva asupra sanatatii si a siluetei.

Ananas – acest fruct exotic este bogat in enzima bromelina care contribuie la descompunerea proteinelor din alimentatie si la imbunatatirea digestiei. Astfel, ananasul are proprietati de debalonare, fiind un bun adjuvant si in curele de slabit.