Alina Puşcaş are probleme mari cu SILICOANELE

Alina Puşcaş are din nou probleme cu silicoanele. Prima dată i-a mucegăit siliconul, iar acum sânii i s-au deplasat.

05 iul. 2015, 07:51

Alina Puscas e gravida in 7 luni, astfel ca abia dupa ce va naste va putea sa mearga si pe la un cabinet estetic ca sa-si „repare” silicoanele.

Prezentatoarea TV si-a pus silicoane la 22 de ani, cand a trait un adevarat cosmar. Dupa operatie, in perioada de recuperare, nu a ascultat de indicatiile medicului, mai exact, s-a apucat sa care valize grele. Atunci i s-a desfacut operatia la unul din sani si siliconul i-a mucegait, motiv pentru care medicii au bagat-o in a doua operatie, de urgenta.

Acum, se pare ca silicoanele i s-au deplasat, dupa cum sustin specialistii.

„In fotografii se observa ca sanii sunt indepartati unul de celalalt. Daca nu e de la pozitia pe care o are, inseamna ca i s-au deplasat silicoanele. Asta nu are legatura cu sarcina. Nu s-au deplasat din cauza sarcinii. Cauzele ar putea fi: ori au fost deplasate de la inceput, ori s-au deplasat imediat dupa operatie pentru ca nu a purtat bustiera, pentru ca nu a ascultat indicatiile medicului, ori nu permite toracele. Cert este ca sanii sunt indepartati”, a explicat medicul estetician Victor Schwartz pentru WOWbiz.ro.