Alina Vidican, declaraţii halucinante după ce a aflat că Valentina Pelinel este însărcinată cu Cristi Borcea

Vestea ca Valentina Pelinel ar putea fi insarcinata a facut-o pe Alina Vidican sa isi piarda cumpatul, mai ales ca ea spera ca fostul ei sot nu va mai face un copil cu rivala ei.

12 sept. 2018, 08:54
Alina Vidican, declaraţii halucinante după ce a aflat că Valentina Pelinel este însărcinată cu Cristi Borcea

De ceva zile, stirile mondene indica faptul ca Valentina Pelinel ar putea fi insarcinata, lucru ce ar insemna sa poarte cel de-al doilea copil al ei cu Cristi Borcea, fostul sot al Alinei Vidican, scrie wowbiz.ro.

Citeşte şi Se anunţă eveniment exploziv în showbiz! Cristi Borcea şi Valentina Pelinel, în pregătiri de nuntă

Si, asa cum era de asteptat, Alina Vidican nu a fost deloc incantata de ideea ca rivala ei o va „egala” si in aceasta privinta, ea avand, la randul ei, doi copii cu fostul actionar dinamovist. Ba chiar mai mult, de ceva vreme se vorbeste si de o posibila nunta in showbiz, Cristi Borcea si Valentina Pelinel fiind subiectul unor asemenea speculatii care, probabil, se vor adeveri.

Si, sustin sursele noastre, Alina Vidican spera ca va ramane, totusi, ultima sotie a lui Cristi orcea si ca fostul actionar dinamovist nu o va face, la nivel de imagine macar, pe Valentina Pelinel sa fie egala ei. Doar ca, in doar cateva zile, toate soerantele ei s-au naruit, otiv pentru care timisoreanca stabilita la Miami a luat foc de suparare. „Din momentul in care a aflat ca Borcea vrea sa divorteze de ea pentru ca Valentina era insarcinata, Alina nu a mai fost atat de suparata. Nimic nu a linistit-o, ea plangand de suparare. Se simte, inca o data, tradata, simte ca a fost uitata complet de Cristi Borcea. E clar, nu va mai veni in Romania in perioada urmatoare, paa nu se va convinge ca ea chiar mai conteaza pentru Cristi, macar ca mama a copiilor lor”, ne-a spus un apropiat de-al familiei Alinei Vidican.