Alina Vidican, GEST GENEROS după ce a ajuns la Miami

Alina Vidican s-a întors la Miami după ce a petrecut câteva zile în România și l-a vizitat la Penitenciarul Poarta Albă pe soţul ei, Cristi Borcea, pentru a stabili detaliile legate de divorţ.

15 aug. 2016, 08:27
Alina Vidican, GEST GENEROS după ce a ajuns la Miami

Alina Vidican a insistat să își răsplătească familia pentru susținerea de care s-a bucurat. Așa că, susțin sursele SpyNews, Alina Vidican a dovedit că este mai generoasă ca niciodată, ea dorind să le facă rudelor sale cadouri care mai de care mai scumpe. La întoarcerea mamei sale din SUA, aceasta a fost nevoită să își ia un bagaj suplimentar, darurile făcute pentru cei din familie fiind de-a dreptul voluminoase, geamantanul fiind plin ochi de haine și de jucării pentru nepoata ei.

Alina Vidican, condiţie ULUITOARE pentru a accepta DIVORŢUL de Cristi Borcea

Altfel, legat de divorţ, Alina Vidican cere ca minorii să rămână la ea, Cristi Borcea urmând să aibă un program de vizitare a copiilor, evident după ce iese din închisoare. Omul de afaceri ar urma să achite şi cheltuielile de întreţinere.

Cererea de divorţ vine ca urmare a vizitei pe care Alina Vidican i-a făcut-o milionarului în urmă cu câteva săptămâni la Penitenciarul Poarta Albă.