Amira, „pacienta-experiment” a medicului Burnei, şi-a îndeplinit visul de a pleca în Japonia

Amira, cea care l-a acuzat pe doctorul Gheorghe Burnei că a făcut experimente pe ea, îşi va îndeplini visul de a pleca în Japonia. Totul a fost posibil datorită prietenilor şi a unor donaţii strânse în cadrul unei campanii umanitare.

08 mart. 2017, 08:11
Amira, „pacienta-experiment” a medicului Burnei, şi-a îndeplinit visul de a pleca în Japonia

Amira are 19 ani si isi petrece majoritatea timpului in pat deoarece se deplasează foarte greu din cauza celor 11 intervenţii chirurgicale realizate de medicul Gheorghe Burnei.

Pentru că stă foarte mult pe internet, a ajuns să descopere cultura japoneză, astfel că, a început să iubească moda, filmele si muzica din aceasta tara si sa viseze ca intr-o zi o va vizita.

Patricia Blaj, o cunoscuta bloggerita din Romania, a fost impresionata de povestea Amirei si s-a oferit sa o ajute sa plece in Japonia. A demerata o campanie pe site-ul ei, in cadrul careia si-a propus sa stranga 8.000 euro, scrie stirilekanald.ro.

Zilele trecute, Patricia Blaj a anuntat ca s-a incheiat campania de strangere de fonduri, din care s-au obtinut 2629 dolari. Amira va pleca in Japonia.

„Vestea si mai buna e ca Saki, cea mai buna prietena a Amirei, care locuieste in Japonia, s-a oferit sa plateasca biletul de avion al acesteia”, a scris Patricia Blaj.

Banii donati ar urma sa intre in posesia Amirei pentru ca aceasta sa-si cumpere „o parte din arsenalul Gyaru la care viseaza”.

Citeşte şi Medicul ortoped Gheorghe Burnei, plasat sub control judiciar. Instanţa i-a interzis să profeseze