Andreea Tonciu, extrem de sinceră la câteva zile după nuntă: Rochia mea nu a fost făcută de un designer

Andreea Tonciu a făcut nuntă mare duminică. Cu o rochie de prinţesă, aşa cum a visat, Andreea Tonciu s-a căsătorit religios cu Daniel Niculescu, tatăl fetiţei sale, Rebecca. Naşii cuplului au fost Anamaria Prodan, care a îmbrăcat o rochie de 20.000 de euro, şi Laurenţiu Reghecampf. Tonciu însă a recunoscut că rochia ei de mireasă a fost doar împrumutată.

07 sept. 2016, 18:08

Andreea Tonciu şi-a găsit liniştea în braţele lui Daniel Niculescu. Pentru prima dată, cei doi au atras toate privirile la petrecerea de nuntă a Sânzianei Buruiană. În noiembrie 2015, Andreea a anunţat că este însărcinată şi că va aduce pe lume o fetiţă. La începutul lunii februarie, Tonciu şi Daniel au devenit soț și soție. Naşii celor doi tineri au fost sexy-impresara Anamaria Prodan şi antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf. La data de 8 iunie 2016, Andreea a născut la o clinică privată din Bucureşti. Fetiţa a primit numele Rebecca.

Cununia religioasă a fost programată pentru luna septembrie, la două zile după ce micuţa Rebecca a fost creştinată.

De parcă nu ar fi avut oricum destule emoţii, Andreea a trecut prin clipe dificile la plecarea spre biserică. Bruneta a constatat, în momentul în care a urcat în maşină, că rochia sa nu încape pe banchetă şi a avut nevoie de ajutor pentru a fi „îndesată” în limuzină în timp util pentru a ajunge la biserică.

„Rochia mea nu a fost facuta de un designer. Am inchiriat-o, am platit pentru ea. Mi-a placut foarte mult. Am gasit-o cu cinci zile inainte de nunta”, a spus Andreea Tonciu in cadrul unei emisiuni de televiziune.

Vezi: Comentariul incredibil al soţului Andreei Tonciu, lăsat la o postare a vedetei, la doar 2 zile de la nuntă FOTO