Angajări pe salarii cuprinse între 2.500 lei şi 3.000 lei lunar

RomaniaTV.net vă prezintă oferta de muncă disponibilă în această perioadă pe cel mai mare site de recrutare din ţară, pentru care angajatorii plătesc salarii cuprinse între 2.500 lei şi 3.000 lei pe lună. Iată care sunt acum locurile de muncă vacante, plătite cu 2.500 lei - 3.000 lei pe lună, dar ce aşteptări au angajatorii de la candidaţi.

RomaniaTV.net
11 ian. 2017, 07:42
Angajări pe salarii cuprinse între 2.500 lei şi 3.000 lei lunar

Un distribuitor de echipamente medicale angajează doi oameni pe postul de project manager, pe salarii nete de 2.800 lei lunar. 

Candidatul potrivit pentru acest post e interesat să aibă o carieră în vânzări de echipamente medicale şi consumabile pentru blocul operator (mese operaţie, lămpi de operaţie, instrumentar chirurgical, electrocautere, motoare chirurgicale, material de sutură). Angajatorii caută pentru acest post oameni care sunt buni comunicatori şi negociatori, sunt organizaţi, riguroşi, au studii superioare medicale sau tehnice, cunosc bine sistemul sanitar, ştiu să lucreze la PC.

În perioada de probă de trei luni, candidaţii selectaţi pe acest post vor câştiga „în mână’ salariul de 2.500 lei. După perioada de probă, angajaţii vor încasa salarii nete de 2.800 lei lunar, integral pe cartea de muncă, la care se adaugă comision din vânzări. Salariul poate creşte la şase luni – un an de la angajare, dacă angajaţii au dovedit că au performant.
Candidaţii selectaţi pe aceste posturi vor avea program flexibil, vor lucra de acasă, firma le va pune la dispoziţie maşină de serviciu (Skoda Octavia), laptop şi telefon mobil.

Informaţii complete despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

O agenţie de recrutare caută cinci oameni pentru postul de recrutor junior, pe care-i plăteşte cu cel puţin 2.500 lei lunar. 

Candidatul potrivit pentru acest post ştie să lucreze în MS Office, are excelente abilităţi de comunicare, e sociabil, are bune abilităţi de organizare şi planificare a proiectelor de recrutare, poate gestiona simultan mai multe procese de recrutare.
Angajatorii oferă candidaţilor selectaţi pe acest post salarii de cel puţin 2.500 lei pe lună pentru un program de muncă de şase ore.

Amănunte despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

O companie de plasare de personal recrutează pe postul de office coordinator pentru o companie din domeniul echipamentelor electrice. Oamenii selectaţi pe acest post vor câştiga între 2.500 lei şi 3.000 lei „în mână”. 

Angajatorii caută pentru acest post persoane entuziaste şi orientate către activităţi care implică relaţionare şi comunicare, şi care au cunoştinţe medii de engleză. Angajatorii oferă candidaţilor selectaţi salarii cuprinse între 2.500 lei şi 3.000 lei net lunar, tichete de masă şi asigurare medicală.

Informaţii complete despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Citeşte şi: Angajări pe salarii de la 1.800 lei la 5.000 lei net lunar