ANP a demerat o cercetare administrativă în legătură cu documentele SIPA în care apare numele lui Jean Uncheşelu

Administraţia Naţională a Penitenciarelor confirmă pentru  România TV faptul că în acest moment s-a dispus o cercetare administrativă în legătură cu actele în care apare numele lui Jean Uncheşelu. Este vorba despre documente SIPA în care procurorul favorit al lui Kovesi ar fi cerut spagă unei persoane, pentru rezolvarea unui dosar.

RomaniaTV.net
13 iul. 2017, 14:08
ANP a demerat o cercetare administrativă în legătură cu documentele SIPA în care apare numele lui Jean Uncheşelu

După ce a apărut acea notă internă în spaţiul public şi a fost trimis un memoriu la Parchetul General în care se cere verificarea acelor fapte, Administraţia Naţională a Penitenciarelor a dispus o cercetare administrativă la Biroul Prevenirii Criminalităţii în mediul penitenciar pentru că acea notă venea de la penitenciarul Craiova. Toate faptele din acea notă internă aveau legătură cu perioada în care Jean Uncheşelu activa ca procuror în Craiova. 

Fiind vorba de o notă internă, cei de la ANP fac cercetări pentru a vedea cum au ajuns aceste informaţii în mediul public.

De cealaltă parte, cei de la Parchetul General au înregistrat acel memoriu trimis de o organizaţie şi în acest moment lucrarea se află în lucru. 

În urma acestor verificări, Parchetul General va stabili dacă trebuie întocmit un dosar penal.