Asociaţia Colectiv anunţă că au dispărut fotografiile de pe altarul dedicat victimelor incendiului

Fotografiile victimelor incendiului de la Clubul Colectiv, în urma căruia 64 de persoane și-au pierdut viața, au dispărut din locul special dedicat memoriei celor decedați, anunță Asociația Colectiv GTG 3010.

12 iun. 2017, 12:32
Asociaţia Colectiv anunţă că au dispărut fotografiile de pe altarul dedicat victimelor incendiului

„Timpul trece, iar unele persoane au uitat de mult, ba chiar sunt deranjate de micul nostru colț de neuitare. Există indivizi deranjați de faptul că în centrul Bucureștiului, la doi pași de clădirea fostei fabrici Pionierul, există un altar. Un altar care până acum trei zile era plin de fotografii ale copiilor morți în incinta fostei fabrici Pionierul și unde trecătorii aprindeau o lumânare sau puneau o floare. Acum locul arată așa. Cineva a furat totul, cineva este deranjat de un altar, de un loc al durerii noastre. Acum o lună a fost luat banner-ul, acum s-au furat pozele. Încet, încet, totul dispare”, au precizat reprezentanții asociației, într-o postare pe Facebook.

Pe 30 octombrie 2015 în clubul bucureștean Colectiv s-a produs un incendiu în urma căruia 64 de persoane și-au pierdut viața și circa 200 au fost rănite. În club, trupa Goodbye to Gravity susținea un concert de lansare a unui nou album. Incendiul a izbucnit din cauza unor artificii aprinse în timpul concertului și s-a extins rapid.

Citeşte şi Asociaţia Colectiv, mesaj pentru edilii Capitalei: Nu suntem plătiţi de Soros, ne-aţi omorât copiii. Vrem să vă vedem cum munciţi