Atentate la Bruxelles: În locuinţa lui Faycal Cheffou nu au fost descoperite arme

Locuința lui Faycal Cheffou -  bărbatul cu pălărie de pe aeroportul Zaventem și pus sub acuzare în legătură cu atacurile teroriste din 22 martie din Bruxelles - a fost percheziționată de poliție, dar nu au fost găsite arme sau explozibili, au anunțat procurorii într-un comunicat de presă, potrivit Agerpres.

26 mart. 2016, 13:27
Atentate la Bruxelles: În locuinţa lui Faycal Cheffou nu au fost descoperite arme

Ziarul Le Soir a relatat că se crede că Cheffou este cel de-al treilea atacator de pe aeroportul internațional Zaventem din Bruxelles, care reușise să fugă, dar a fost arestat joi. Postul RTBF a transmis că poliția așteaptă testele ADN pentru a confirma această informație, informează Agerpres.

Citeşte şi Atentate Paris: Suspect terorist, arestat de poliţia franceză. Avea legături directe cu CREIERUL atentatelor

Procurorii au anunțat că au pus sub acuzare alte două persoane pentru participare la activitățile unei grupări teroriste, dar nu au stabilit o legătură directă între aceștia și atacurile de la Bruxelles.

Potrivit AFP, cei doi suspecți inculpați sunt Rabah N., arestat în cadrul anchetei privind atentatul dejucat în această săptămână în Franța, și Aboubakar A., ambii inculpați pentru participare la activitățile unei grupări teroriste.