Autostopiştii asasini, filmul crimei din Călăraşi. Cum şi-au plănuit cei doi adolescenţi atacul

Procurorii au reconstituit filmul tragediei din Călăraşi, din noiembrie 2017. La acea vreme, doi adolescenţi care făceau autostopul au înjunghiat cu sânge rece doi soţi care i-au luat la ocazie. Adolescenţii asasini risă acum între 15 şi 25 de ani de închisoare.

18 apr. 2018, 09:19
Autostopiştii asasini, filmul crimei din Călăraşi. Cum şi-au plănuit cei doi adolescenţi atacul

Cei doi adolescenţi, cu vârste de 16 şi 18 ani, şi-au plănuit în detaliu atacul. Voiau să fure o maşină şi să ajungă cu ea la o femeie de 28 de ani din Braşov, de care se îndrăgostise băiatul de 16 ani.

Doi soţi din Călăraşi i-au văzut pe adolescenţi pe maginea drumului şi i-au luat la ocazie, în localitatea Drajna. Când au ajuns în comuna Tudor Vladimirescu, cei doi băieţi, care stăteau pe bancheta din spate, au declanşat atacul.

Bărbatul care conducea a fost înjunghiat în gât şi a murit. Soţia sa a avut zile. I-a dat peste mână agresorului care a atacat-o iar acesta a scăpat cuţitul.

Pentru faptele lor, cei doi adolescenţi riscă acum între 15 şi 25 de ani de închisoare. În faţa procurorilor, ei au spus că nu regretă deloc crima comisă.

Citeşte şi Doi tineri, suspectaţi că sunt autostopiştii care au înjunghiat doi soţi, audiaţi