AVION PRĂBUŞIT în Maramureş. O persoană A MURIT şi alta a fost grav rănită FOTO şi VIDEO

Un avion de mici dimensiuni în care se aflau doi oameni s-a prăbuşit. Pilotul, în vârstă de 63 de ani, a murit, iar proprietarul aparatului de zbor, care lua lecţii de pilotaj, a ajuns în stare gravă la spital. Din primele date, pilotul ar fi intrat în stop cardio-respirator în timpul zborului.

23 aug. 2014, 16:09

Avionul ultrauşor s-a prăbuşit în localnitatea Copalnic-Mănăştur din Maramureş, potrivit România TV. Localnici care au surprins tragedia au sărit să scoată victimele din avion.

Eram la cules de prune aici în zonă şi, dintr-o dată, am auzit că avionul face nişte manevre, s-a lăsat în jos, iar s-a ridicat şi dintr-o dată a căzut în bot. Unul dintre pasageri, nu pilotul, striga după ajutor, celălalt nu avea nicio reacţie. Am mers după topor, am tăiat centurile şi i-am scos afară„, a declarat unul dintre martori.

În avionul de mici dimensiuni se aflau două persoane: instructorul de zbor, cel care se afla la manşa aparatului şi copilotul, un tânăr de 33 de ani, pentru care zborul era o pasiune. Pentru pilot, medicii nu au mai putut afce nimic. Copilotul a fost dus în strae gravă la spital.

Am intervenit la un accident aviatic, în urma căruia au rezultat două victime. Pilotul a fost în stop cardio-respirator, ulterior a decedat, iar pasagerul a fost cu multiple traumatisme„, a declarat unul dintre medici.

Tânărul de 33 de ani achiziţionase avionul de mici dimensiuni, în luna martie, iar specialiştii spun că toate verificările au fost făcute la zi.

CITEŞTE ŞI: Un avion de vânătoare CHINEZ s-a apropiat de PERICULOS de un avion al armatei americane