Bărbaţii care au agresat doi poliţişti, arestaţi preventiv pentru 30 de zile

Trei bărbaţi reţinuţi şi cercetaţi pentru ultraj, după ce marţi seara au agresat doi poliţişti, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, au anunţat, joi, reprezentanţii Judecătoriei Galaţi.

15 feb. 2018, 11:09
Bărbaţii care au agresat doi poliţişti, arestaţi preventiv pentru 30 de zile

Magistraţii Judecătoriei Galaţi au admis propunerea procurorilor Parchetului Local privind arestarea preventivă a trei persoane implicate în agresarea a doi poliţişti, fiind emise mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele celor trei bărbaţi acuzaţi de ultraj şi tulburarea liniştii publice.

În acelaşi dosar, procurorii au mai reţinut o persoană pentru 24 de ore, dar au stabilit că aceasta poate fi cercetată în continuare sub control judiciar.

Marţi seara, mai mulţi cetăţeni au sesizat poliţia pentru că pe o stradă din municipiul Galaţi, în faţa unei case, se făcea grătar şi se asculta muzică la volum maxim. La faţa locului a ajuns un echipaj de poliţie care a fost agresat de trei persoane.

„Din probele administrate până la acest moment a rezultat că la data de 13 februarie, seara, trei inculpaţi ar fi exercitat violenţe împotriva organelor de poliţie aflate în exercitarea atribuţiilor de serviciu care se deplasaseră la domiciliul acestora în urma unei solicitări formulate de un grup de cetăţeni. În urma violenţelor exercitate de inculpaţi, organele de poliţie au suferit leziuni traumatice care necesită mai multe zile de îngrijiri medicale pentru vindecare”, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, Liliana Manoliu.