Bărbatul aruncat în râu de iubita cunoscută pe internet a murit. Femeia e internată la Psihiatrie

Bărbatul aruncat în râu de femeia pe care o cunoscuse pe internet a murit sâmbătă, în spital. Tânărul în vârstă de 37 de ani venise la Baia Mare de la Braşov, special să o întâlnească pe femeie, numai că acolo s-au certat, iar prietena sa l-a împins de pe un pod în râul Săsar.

24 mart. 2018, 14:28
Bărbatul aruncat în râu de iubita cunoscută pe internet a murit. Femeia e internată la Psihiatrie

Bărbatul a fost aruncat de pe podul Culturii, din Baia Mare, în apele râului Săsar. Victima a fost purtata de apele involburate sute de metri pana cand pompierii militari din Baia Mare au reusit sa o scoata la mal.

Imediat un barbat si o femeie au fost încatuşaţi de politie, nu înainte ca amadoi sa vorbeasca incoerent si sa se dezbrace in vazul multumii adunate. Cei doi suspecţisunt internaţi în prezent la secţia Psihiatrie Adulţi din cadrul Spitalului Municipal Sighet.

Citeşte şi Drama bărbatului aruncat în râu de iubită cunoscută pe Facebook, detalii halucinante ies la iveală

Victima  a cunoscut-o pe băimăreanca în vârstă de 23 de ani pe internet, pe o pagina de socializare. După mai multe zile de discutii online s-a hotarat sa vina in Baia Mare sa isi intalneasca viitoarea iubire.

Se pare ca la intalnirea cu iubirea vietii si-ar fi facut aparitia fostul iubit al acesteia, un băimărean în vârstă de 43 ani. Nu se stie exact ce anume s-a intamplat intre cei trei pentru ca anchetatorii nu s-au putut intelege cu suspectii.