Bărbatul care a provocat accidentul din Constanţa, aflându-se sub influenţa substanţelor interzise, arestat preventiv

Bărbatul în vârstă de 23 de ani, care provocat un accident rutier soldat doar cu pagube materiale, şi care se afla sub influenţa substanţelor interzise, având, de asemenea, permisul suspendat, a fost arestat preventiv miercuri, pentru 30 de zile, fiind dus în arestul Poliţiei Judeţene Constanţa.

25 oct. 2017, 13:28
Bărbatul care a provocat accidentul din Constanţa, aflându-se sub influenţa substanţelor interzise, arestat preventiv

Judecătoria Constanţa a admis, miercuri, solicitarea procurorilor de arestare preventivă pentru 30 de zile a bărbatului de 23 de ani din Năvodari, care a fost depistat marţi, aflându-se sub influenţa substanţelor interzise, el conducând o maşină cu care a provocat un accident rutier.

Decizia instanţei nu este definitivă şi poate fi atacată la Tribunalul Constanţa.

Poliţiştii au fost anunţaţi marţi, că a avut loc un accident rutier la ieşirea din municipiul Constanţa spre Valu lui Traian, după ce o maşină a ieşit de pe carosabil, suferind avarii minore.

Oamenii legii au stabilit că şoferul a condus aflându-se sub influenţa substanţelor interzise, ei găsind în autoturism o pungă cu fragmente vegetale de culoare verde-maro, o ţigară neinscripţionată şi un pistol cu gaze.

De asemenea, poliţiştii au mai aflat că bărbatul are suspendat permisul de conducere. Tânărul respectiv a fost dus în arestul Poliţiei Judeţene Constanţa.

Mama tânărului este directorul unei şcoli din Constanța.

Citeşte şi Accident provocat la Constanţa, de un şofer cu permisul suspendat. E bănuit că ar fi consumat substanţe interzise