Bărbatul care şi-a ucis fiul, apoi l-a îngropat în curte, CONDAMNAT la 27 de ani de închisoare

Monstrul din Dâmboviţa care şi-a ucis fiul în bătaie şi apoi l-a îngropat în curte a fost condamnat la 27 de ani de închisoare. Mama copilului, care ştia ce a făcut bărbatul a scăpat fără pedeapsă.

27 iun. 2015, 06:14
Bărbatul care şi-a ucis fiul, apoi l-a îngropat în curte, CONDAMNAT la 27 de ani de închisoare

Un barbat din Dambovita, care si-a omorat in bataie baiatul de 6 ani si, cu stirea nevestei, l-a ingropat in gradina casei, a fost condamnat la 27 de ani de inchisoare, potrivit stirileprotv.ro. Fapta sotiei, cea care a tainuit intreaga poveste ca sa isi protejeze ceilalti cinci copii, a fost clasata, procurorul considerand ca femeia a fost, la randul ei, victima.

Crima a avut loc în decembrie 2011, dar a fost descoperita abia în urma cu un an. Baiatul de numai sase ani a fost lovit cu pumnii si picioarele pana cand n-a mai miscat. Copilul a murit, iar barbatul l-a ingropat in curte. Nimeni nu trebuia sa afle. Cel mai mare dintre copii si-a dat seama, insa nu a avut curajul sa vorbeasca. Ceilalti au crezut ca fratele lor este la bunici.

In octombrie 2014, cel mai mare dintre frati a fugit de acasa. Adolescentul n-a mai rezistat si le-a spus politistilor adevarul.

CITEŞTE ŞI: Un criminal periculos, internat la spitalul de psihiatrie din Socola, unde a ucis două persoane