BARCELONA – VALENCIA 4-2: Messi a reuşit o dublă

Formaţia FC Barcelona a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 4-2, echipa Valencia, în ultimul meci al etapei 28 a campionatului Spaniei.

19 mart. 2017, 17:11
BARCELONA – VALENCIA 4-2: Messi a reuşit o dublă

UPDATE: Leo Messi a reușit să bată un nou record. Argentinianul a înscris o dublă în victoria obținută de Barcelona, cu scorul de 4-2, în fața celor de la Valencia și a devenit astfel singurul jucător din La Liga care a sărit de 40 de goluri în fiecare dintre ultimele 8 sezoane, în toate competițiile.

41 de goluri are argentinianul în acest sezon, în toate competițiile. În La Liga, Messi a marcat 25 de goluri și este golgheterul competiției, fiind urmat de Luis Suarez cu 22 de reușite și Cristiano Ronaldo cu 19.

În meciul cu Valencia, Suarez și a trecut și el numele pe lista marcatorilor. În Champions League, atacantul de 29 de ani are 11 reușite. Messi a mai marcat 4 goluri în Cupa Spaniei și un gol în Supercupa Spaniei.

BARCELONA – VALENCIA LIVE VIDEO ONLINE DIGI SPORT DOLCE SPORT: Meciul contează pentru etapa a 28-a a campionatului spaniol de fotbal. După victoria Realului de la Bilbao, Barcelona e obligată să câștige pentru a mai spera la titlul de campioană. 

 

BARCELONA – VALENCIA LIVE VIDEO ONLINE DIGI SPORT DOLCE SPORT: Barcelona se află pe poziția a secundă la 5 puncte de Real Madrid, care are un meci mai puțin disputat. De partea cealaltă, Valencia ocupă abia poziția a 14-a după un sezon început dezastruos și un joc imprevizibil. Totuși, fiind un derby, Valencia se poate mobiliza exemplar.

După înfrângerea de etapa trecută, de pe El Riazor și după victoriile Realului cu Betis și Atheltic Bilbao, Barcelona a ajuns din nou la cinci puncte în urma madrilenilor și are mare nevoie de victorie, pe Camp Nou, în fața ”liliecilor”.

De partea cealaltă, Valencia va încerca să se remarce printr-un rezultat pozitiv pe terenul catalanilor, într-un sezon plin de dezamăgiri. Formația de pe Mestalla ocupă doar locul 14, departe de locurile ”europene”, dar și la 11 puncte peste linia retrogradării.

BARCELONA – VALENCIA LIVE VIDEO ONLINE DIGI SPORT DOLCE SPORT Echipele probabile:

Barcelona: Ter Stegen – S. Roberto, Pique, Umtiti, J. Alba – Rafinha, Busquets, Iniesta – Messi, L. Suarez, Neymar.

Valencia: D. Alves – Montoya, Garay, Mangala, Gaya – Parejo, E. Perez, C. Soler – Munir, Zaza, Orellana.