Băsescu despre Iohannis: Slab şi mincinos

Prezent la o emisiune de televiziune, președintele Traian Băsescu a lansat un atac extrem de dur la adresa prezidențiabilului ACL, Klaus Iohannis. Președintele l-a acuzat pe Iohannis că este un politician slab și mincinos.

RomaniaTV.net
09 sept. 2014, 19:55
Băsescu despre Iohannis: Slab şi mincinos

„Omul slab, care se pliaza, ar minti daca ar putea minti. Acum a spus ca nu a avut nicio legatura cu suspendarea, dar a recunoscut ca a dat mandat Forului german sa voteze. Sa stiti ca si eu m-am inselat in faza initiala cu Iohannis, dupa care l-am urmarit atent in evolutie, si mi-am dat seama cat e de subred ca si caracter, e mare, reputatie de neamt, numai ca nemtii nu prea mint, nu se baga in jocuri murdare. Daca nu a stiut, ce sa cred despre intelectul lui? Daca nu intelegi ce ti se intampla, cum Dumnezeu vrei sa fii presedinte, in situatii minore, daramite sa fii intr-o discutie cu niste sefi de stat harsaiti Nici eu nu le-am stiut pe toate, dar nivelul de inteligenta a fost suficient ca sa nu fiu pacalit nici la primul mandat”, a spus Traian Băsescu.

De asemenea, Băsescu a mai spus că Monica Macovei a fost incorectă faţă de el şi are carenţe consistente, adăugând că aceasta a fost necinstită şi atunci când „s-a dus să facă sluj” la liderul PDL, Vasile Blaga.

Băsescu: Macovei a fost necinstită, are carenţe consistente VIDEO