Bătaie în plină stradă, în judeţul Braşov. Şapte persoane au ajuns la spital

Şapte persoane au ajuns la spital, în noaptea de duminică spre luni, în urma unei altercaţii care a avut loc pe o stradă din municipiul Săcele şi în care au fost implicaţi zece bărbaţi. Mai mulţi suspecţi sunt audiaţi, luni, de poliţişti.

30 apr. 2018, 08:02
Bătaie în plină stradă, în judeţul Braşov. Şapte persoane au ajuns la spital

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Braşov, Gabriela Dinu, a declarat că altercaţia a avut loc între mai multe persoane de etnie romă, pe strada Pajiştei, din municipiul Săcele.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au stabilit că a fost o bătaie între mai mulţi vecini, unii dintre ei fiind şi rude.

„A fost un conflict spontan, pe fondul consumului de alcool, pe strada Pajiştei, din Săcele. Mai mulţi bărbaţi s-au lovit reciproc şi a fost aruncată o piatră în geamul unei maşini. În total au fost zece persoane implicate în altercaţie, iar şapte dintre acestea au solicitat îngrijiri medicale şi au fost transportate la spital. S-a întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violenţe şi distrugere”, a declarat Gabriela Dinu, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, potrivit Mediafax.

Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili cum a izbucnit scandalul.

„Nu a rămas nimeni internat. Luni vor fi conduse la audieri mai multe persoane”, a spus Gabriela Dinu.

Citeşte şi Bătaie cu bâte şi topoare între clanurile de romi din Constanţa. Două persoane au ajuns la spital cu răni grave