Bătrână găsită la morgă cu un pampers pe cap. A murit cu mâinile încleştate şi cu gura deschisă de la urletele de durere

Incident şocant la morga spitalului din Huedin. Rudele unei bătrâne care a murit în spital i-au găsit cadavrul cu un scutec înfăşurat în jurul capului. Vă avertizăm că urmează imagini cu impact emoţional.

22 ian. 2018, 09:58

Incident șocant și deosebit de grav la morga Spitalului Huedin. Membrii unei familii din comuna Poieni au trecut prin momente de groază când s-au dus la morgă să ridice cadavrul unei rude.

Două fiice și un nepot al femeii decedate au suferit un șoc când au intrat în morgă să ridice sicriul. Femeia decedată avea înfășurat în jurul capului un pampers, puternic strâns, iar nasul părea a fi rupt. Familia persoanei decedate susține că un lung șir de nereguli s-a petrecut în Spitalul Huedin de la internarea rudei lor până la ridicarea cadavrului acesteia de la morgă. Chiar și la ridicarea cadavrului, susțin femeile, un angajat de la morgă era beat.

Potrivit ziarulclujean.ro, fiicele acuză că mama lor a fost ținută nemâncată, nehidratată și în dureri cumplite, în timp ce pe patul de spital zăcea în mizerie. Noaptea în care femeia și-a dat ultima suflare nu a fost deloc ușoară. Asistentele nu au auzit strigătele de durere ale femeii, dar dimineața s-au dus să-i pună perfuzie. Era prea târziu, femeia murise cu mâinile încleștate și cu gura deschisă de la urletele de durere.

În ziua ridicării cadavrului, familia a aflat că ruda lor avea nasul rupt. Într-o filmare cu camera ascunsă, unul dintre angajații de la morgă recunoaște să nasul femeii decedate ar fi putut fi îndoit de la pampersul strâns pe cap prea tare.