Benone Sinulescu, decizie radicală din cauza sănătăţii

Daca in urma cu ceva timp sustinea spectacole pe banda rulanta, iata ca varsta si-a spus cuvantul in cazul lui Benone Sinulescu. Artistul s-a retras la tara si sta cat mai departe de agitatie, din cauza problemelor de sanatate.

27 aug. 2015, 12:01

Cu o cariera de peste 50 de ani in muzica, Benone Sinulescu a reusit de fiecare data sa se reinventeze si sa ramana in centrul atentiei.

Viralul ZILEI. Un ARAB cântă piesa lui BENONE SINULESCU „Lasă-mă să beau” VIDEO

Ajuns la varsta de 77 de ani insa, maestrul muzicii populare se gandeste din ce in ce mai des la moarte. Perfectionist din fire, lui nea Beni i-a placut intotdeauna sa randuiasca lucrurile. Asa ca s-a gandit chiar si la propria inmormantare: „Ma uit si ma ingroazesc. Eu cand am sa mor, am sa o fac impacat, am avut o viata frumoasa, am trait asa cum mi-am dorit, langa o femeie pe care o iubesc de atatia ani”, a declarat Benone Sinulescu pentru CANCAN.ro.

Chiar daca inca se simte in putere, Benone Sinulescu este foarte atent la sanatatea lui. „Nu mai merg la toate spectacolele la care sunt invitat, din cauza oboselii. Fac o selectie si sunt foarte atent cand plec in deplasari. Sigur ca tin cont de oferta, de impresar, insa ar trebui sa tin cont de varsta din buletin. Nu mai sunt tanar, asa ca trebuie sa am grija de sanatatea mea, daca mai vreau sa urc pe scena in continuare”, a declarat Benone Sinulescu.

Amantlîcul care a şocat muzica românească: „Erau într-o cuşetă”