BIANCA DRĂGUŞANU a răbufnit pe Facebook: „Ne vedem în instanţă! Promit!”

Bianca Drăguşanu a cedat nervos după divorţul la notar de Victor Slav. Totuşi, roşcata pare că mai are speranţe să-l recucerească pe Victor Slav. 

08 feb. 2014, 12:18
BIANCA DRĂGUŞANU a răbufnit pe Facebook: „Ne vedem în instanţă! Promit!”

Bianca Drăguşanu trece cu greu peste divorţul de Victor Slav. Recent, cand o echipa de paparazzi a urmarit-o insistent si chiar au filmat-o la una dintre opririle la semafor, Bianca Dragusanu a rabufnit si i-a amenintat pe acestia ca ii va da in judecata. Foarte deranjata de gestul echipei, fosta sotie a lui Victor Slav le-a atras atentia ca nu au acordul ei pentru a o filma.

Mai mult, pentru ca este decisa sa isi faca dreptate in instanta, Bianca a scos si ea telefonul mobil si i-a filmat pe cei care incercau sa obtina cateva imagini cu ea, fiind hotarata sa foloseasca asta drept proba la proces. „Ne vedem in instanta! Promit!”, a scris Bianca pe contul ei de Facebook, acolo unde a postat si imaginile.

Nu a fost singurul mesaj dur postat de roşcată pe Facebook. Bianca Drăguşanu  a scris pe contul său de facebook un citat despre invidie, semn că roşcata simte că este invidiată.

Bianca Dragusanu mai are foarte putin timp la dispozitie pentru a-l face pe Victor sa renunte la ideea de a pune capat casniciei. Insa, dupa toate acuzatiile aruncate la adresa lui, cum ca ea ar fi fost cea inselata, si ca Victor se purta cu ea ca si cand ar fi fost proprietatea lui, prezentatorul meteo nu mai pare deloc impresionat de incercarile ei disperate de a-l face sa se intoarca la ea.

Recent, roscata a postat pe contul personal de Facebook o fotografie in care pare foarte abatuta, langa care a scris un citat care pare sa ii fie dedicat celui alaturi de care a mers la altar in urma cu cateva luni. “Soarele nu ocoleste nimic. El razbate prin orice spatiu deschis, luminand si incalzind orice intalneste.La fel ar trebui sa fie si iubirea”, a scris Bianca.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au luat o decizie tranşantă în ceea ce priveşte căsătoria lor. Cei doi au mers miercuri la notar pentru a divorţa. Ei au depus actele de divorţ şi au la dispoziţie 30 de zile să se împace şi să retragă actele.

CITEŞTE ŞI SEXUL DIN RĂZBUNARE. Bianca Drăguşanu a fost înşelată de Victor Slav